1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun’da 3 Çocuk Annesi Şiddet ve Tehditlere Karşı Adalet Arıyor

Samsun’da 3 Çocuk Annesi Şiddet ve Tehditlere Karşı Adalet Arıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da Tehdit ve Şiddet Olayı: 3 Çocuk Annesi Adalet Arıyor

Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk annesi Songül Özker (32), can güvenliğinin tehdit altında olduğunu belirterek, Samsun Adliyesi’ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Özker, yaşadığı durumu ve tehditleri tüm detaylarıyla anlattı.

Özker, “Kardeşim Yeter Özker (31), 14 Ağustos’ta evlenmek için düğün tarihi belirledikleri nişanlısı K.B.’den (38) şiddet gördüğü için ilişkisinden ayrıldı. Kardeşim, bu ayrılıktan sonra K.B.’nin sürekli tehditlerine maruz kaldı ve bu nedenle Samsun’u terk etmek zorunda kaldı. K.B., ayrılmamızdan bizi sorumlu tutarak sürekli tehditler savurdu. En son olayda, kardeşim Kurtuluş’u araçla kaçırıp silah kabzasıyla kafasından yaraladı. Kardeşim, bu tehlikeden kaçarak araçtan atlarken canını kurtarabildi. Bu şahıs hakkında defalarca polise ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk, fakat her seferinde ifadesi alınıp serbest bırakıldı” diye konuştu.

“3 Aydır Dışarı Çıkamıyoruz”

Songül Özker, can güvenliklerinin kalmadığını ve yaklaşık 3 aydır evden dışarı çıkamadıklarını belirtti. “Bu şahıs, koruma ve uzaklaştırma kararı alınmasına rağmen, dün gece evimin önündeki aracımla başka bir araçla geri geri çarparak zarar verdi. Bu durum, tehditlerin ne kadar ciddiyet arz ettiğini gösteriyor. 3 aydır evden dışarı adım atamıyoruz. Ben işime gidemediğim gibi çocuklarım da okula gidemiyor. Bu kişinin tutuklanması için ölmemiz mi gerekiyor? Yetkililerden yardım istiyorum. Sesimin duyulmasını istiyorum. Bugün yine savcıya suç duyurusunda bulundum. Adalet istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Samsun’da 3 Çocuk Annesi Şiddet ve Tehditlere Karşı Adalet Arıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!