1. Haberler
  2. Medya
  3. Leyla Dizisi Fidan Kimdir? Leyla’nın arkadaşı (Lilya İrem Salman)

Leyla Dizisi Fidan Kimdir? Leyla’nın arkadaşı (Lilya İrem Salman)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Now Tv de ekrana gelen Leyla Dizisinde Fidan Kimdir? Leyla’nın arkadaşı olan oyuncunun gerçek adı bilgileri sayfamızda. Lilya İrem Salman Leyla dizisinde yer alacak. Lilya İrem Salman Leyla dizisinde Fidan karakteri ile izleyeceğiz.Leyla dizisine yeni gelen Fidan

Leyla Dizisi Fidan Kimdir?

Now TV de yeni başlayacak Leyla dizisi kadrosuna yeni bir isim katıldı. Dizinin başrol kadın oyuncusu olan Leyla rolünün yakın arkadaşı diziye katılıyor. Leyla’nın yakın arkadaşı Fidan rolü yeni bölümde katılıyor. Fidan gençliği, güzelliği ile dizide kendinden söz ettirecektir.

Leyla Dizisi Fidan Kimdir? Leyla'nın arkadaşı (Lilya İrem Salman)

Fidan Kimdir? Fidan, Leyla’nın yaşadığı zorluklar ve hayat mücadelesinde yanında olur. Fidan Leyla’nın güveneceği tek dostudur. Olayların gelişiminde Leyla’ya destek olur. Bunların yanı sıra Fidan’da kendi içinde bazı çatışmalar yaşamaktadır.

Lilya İrem Salman Kimdir?

Leyla dizisinde Fidan rolünü canlandıran Lilya İrem Salman 1999 doğumludur. Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü 3. sınıf öğrencisidir. Halen oyunculuk eğitime devam eden Lilya İrem Salman Leyla dizisinden önce de bazı projelerde yer alarak kendisini tanıttı. Oyunculuk konusundaki başarısını kanıtlayan Lilya İrem Salman ilk kez Kardeşlerim dizisinde oynadı. Kardeşlerim dizisinde Talya rolünde olan ve güzelliği ile çok beğenilen oyuncu sonrasında Ateş Kuşları dizisinde oynadı. Ateş Kuşları dizisinde de Hüma rolündeydi. Ateş Kuşları dizisinin final yapması ile yeni dizisi Leyla ile anlaştı.

Lilya İrem Salman Leyla dizisinde Fidan rolündedir. Fidan rolü ve Lilya İrem Salman hakkında yorum ve düşüncelerini aşağı yazabilirsiniz.

Leyla Dizisi Fidan Kimdir? Leyla’nın arkadaşı (Lilya İrem Salman)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!