1. Haberler
  2. Gündem
  3. Silivri’de Kadına Yönelik Şiddet Olayı

Silivri’de Kadına Yönelik Şiddet Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silivri’de Yaşanan Şiddet Olayı

Silivri Fatih Mahallesi’nde, 2 Ekim Çarşamba günü, Leyla Sokak’ta meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Simge Karakiraz, resmi nikahlı eşi 27 yaşındaki Birkan Karakiraz ile bir görüşme gerçekleştirmek üzere sahilde buluştu. Bu buluşmaya, çiftin kızı S.G. de eşlik etti.

Görüşme sırasında, Simge Karakiraz, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından şiddete maruz kaldı. Sahilde, genç kadına birkaç kez tokat atan Birkan Karakiraz, çocuğunun çığlıklarına rağmen saldırıya devam etti. Bu esnada, S.G.’nin yaşadığı korku dolu anlar, olayın dehşet verici boyutunu gözler önüne serdi.

Birkan Karakiraz, saldırının ardından evlerine döndü ve burada da genç kadını darp etmeye ve tehdit etmeye devam etti. Simge Karakiraz, yaşadığı şiddet olayının ardından bir karakola giderek şikayetçi oldu ve tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili olarak Silivri nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhal bir soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili detaylı bir çalışma yürüttü ve şüpheli Birkan Karakiraz, 6 Ekim 2024 tarihinde Esenyurt ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Birkan Karakiraz, adliyeye sevk edildi.

Silivri’de Kadına Yönelik Şiddet Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!