1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım, Karadağ Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Takım, Karadağ Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım, Karadağ Maçına Hazırlanıyor

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında 11 Ekim Cuma günü Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Takım, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde idman yaptı.

İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Ancak, seyahat programı nedeniyle akşam saatlerinde kampa katılacak olan bazı oyuncular, antrenmanda yer almadı. Bu oyuncular arasında Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Zeki Çelik ve Okay Yokuşlu bulunuyor. Ayrıca, Merih Demiral tedbir amaçlı olarak idmana katılmadı. Tedavileri süren Mert Günok ve İsmail Yüksek de idmanda yer almayan diğer isimlerdi.

Aday kadroya ilk kez davet edilen Atakan Karazor, A Milli Takım ile birlikte ilk antrenmanına da katıldı. İdman öncesinde, A Milli Takım kampına ilk kez katılan Atakan Karazor ile Emirhan Topçu takım arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı ve “hoş geldin” mesajlarıyla desteklendi.

Isınma hareketleri ve koşu çalışması ile başlayan idman, ardından yapılan pas çalışmaları ile devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Karadağ ile oynanacak maçın taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Bu süreçte, teknik ekip oyuncularla detaylı bir şekilde taktiksel stratejiler üzerinde durdu.

Milli takımın antrenmanını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Ceyhun Kazancı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri de yakından takip etti. A Milli Takım, yarın akşam yapacağı antrenmanla Karadağ karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

A Milli Takım, Karadağ Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!