1. Haberler
  2. Spor
  3. Semih Kılıçsoy’a Tepkiler ve Giovanni van Bronckhorst’un Kararları

Semih Kılıçsoy’a Tepkiler ve Giovanni van Bronckhorst’un Kararları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Semih Kılıçsoy’a Tepkiler Büyüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un, üst üste 7. maçında yedek soyundurduğu genç futbolcu Semih Kılıçsoy’a, Gaziantep FK deplasmanında hiç süre vermemesi büyük bir tepki topladı. İtalyan yıldız Ciro Immobile’yi 67. dakikada oyundan alarak Mustafa Hekimoğlu’nu sahaya süren Hollandalı çalıştırıcı, Semih’e şans tanımaması nedeniyle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Van Bronckhorst’un Semih ile ilgili bu tutumu, sadece taraftarlar değil, siyah-beyazlı yöneticileri de şaşkınlığa uğrattı.

Beşiktaş’ın 90+5’te yediği şok golle 2 puan kaybetmesi, Hollandalı teknik adama yönelik eleştirilerin dozunu daha da artırdı. Milliyet, Giovanni van Bronckhorst’un güncel bonservis değeri 15 milyon euro olan Semih Kılıçsoy’a neden ilk 11’de forma vermediğinin arka planındaki bazı gerçeklere ulaştı. Bu bağlamda, Van Bronckhorst’un Semih’in antrenman temposundan pek memnun olmadığı öğrenildi. Genç golcünün, taktik ağırlıklı çalışmalar ve çift kale maçlarda Van Bronckhorst’un isteklerini tam anlamıyla yerine getiremediği vurgulandı.

Semih’in Gelişimi Üzerine Düşünceler

Öte yandan, siyah-beyazlı hocanın Semih ile ilgili bir önyargısının bulunmadığı ifade edildi. Van Bronckhorst’un aksine, genç golcüyü çok beğendiği ve eksiklerini giderdikten sonra düzenli forma şansı vermenin hesaplarını yaptığı kaydedildi. “OYNATMAYARAK HIRSLANDIRIYOR” Giovanni van Bronckhorst’un “gelişmesi gerekiyor” dediği Semih Kılıçsoy’a ilk 11’de forma vermemesinin ardında yatan önemli gerekçeler bulunuyor. Beşiktaş futbol takımına yakın bir isim, Semih’in tartışmalı durumunu Milliyet’e şu sözlerle değerlendirdi:

  • “Van Bronckhorst, Semih’i beğeniyor ve kazanmaya çalışıyor.”
  • “Hatta onu oynatmayarak hırslandırıyor.”
  • “Hocanın isteklerini tam olarak anladıktan sonra Semih’in iyi bir geri dönüş yapacağına inanıyorum.”
  • “Zaten Van Bronckhorst, milli takım arasından sonra Semih’e daha fazla süre vermeyi düşünüyor.”

Takımın Yorgunluğu ve Dinlenme Süreci

Takımın Yorgunluğu ve Dinlenme Süreci

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde son 10 günde 4 maça çıkan Beşiktaş, hem mental hem de fiziksel açıdan oldukça yıprandı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, özellikle ikinci yarıda yaşadıkları zorluklara dikkat çekti. Trendyol Süper Lig’e verilen milli ara, sürekli 11’de görev yapan futbolculara ilaç gibi gelecek. Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile, Gedson Fernandes, Felix Uduokhai, Jonas Svensson ve Al Musrati milli arada dinlenme fırsatı bulacak. Milli takımlara çağrılmayan bu oyuncular, yaklaşık 1 ay sonra rahat bir nefes alacak.

Semih Kılıçsoy’a Tepkiler ve Giovanni van Bronckhorst’un Kararları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!