1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emine Erdoğan’dan Filistin Halkına Destek Mesajı

Emine Erdoğan’dan Filistin Halkına Destek Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Erdoğan’dan Filistin Açıklaması

Emine Erdoğan, İsrail’in 76 yıldır Filistin halkına sürdürdüğü zulmün, son bir yılda açık bir soykırıma dönüştüğünü vurguladı. Yıkılmış evlerin enkazı altında sadece taşların değil, aynı zamanda insanlık onurunun da kaldığını ifade etti. Bu bağlamda, Emine Erdoğan, şunları söyledi:

“Çocukların masum gülüşleri, işgalin zalim yüzüyle sönüp giderken, annelerin gözyaşları Gazze’nin toprağına her gün yeniden karışıyor. Bu vahşet, insanlığın vicdanında derin bir yara açtı. Her bir kayıp, tüm dünya için bir utanç vesikası oldu.”

Erdoğan, sözlerine devam ederek, “Ama biz biliyoruz ki, zulmün gölgesi ne kadar ağır olursa olsun, adaletin ışığı bir gün o karanlığı boğacak. Bu karanlık günler, bir halkın özgürlük umudunu asla söndüremeyecek.”

Türkiye’nin, Filistin’in bu haklı mücadelesinde her zaman yanında olacağını belirten Erdoğan, “Dualarımız, barışın ve adaletin hüküm sürdüğü bir dünya için, Filistin’in özgürlüğü, masum çocukların güven içinde büyüyeceği bir gelecek içindir.” ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan’dan Filistin Halkına Destek Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!