1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat 114. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

Teşkilat 114. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat 114. Bölüm Özeti

TRT 1 ekranlarında her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Teşkilat, dün akşam 114. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Bu bölümde yaşanan olaylar ve karakterlerin gelişimleri, izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı.

Dün akşam yayınlanan 114. bölümde, Altay, bomba yüklü aracı uzaklaştırmak için büyük bir cesaret göstererek hayatını tehlikeye attı. Ele geçirdiği ipucu sayesinde bir sonraki adımını atma fırsatı buldu. Diğer yandan, Makinist’in kaçırılması, Teşkilat ekibinde bir krize yol açtı. Bu durumu çözmek için Neslihan derhal harekete geçti.

Öte yandan, uğradığı saldırıdan Korkut sayesinde kurtulan Hamdi ile Korkut’un yolları yeniden kesişti. Hamdi, bu saldırının arkasındaki kişiyi öğrenmek için herkesi sorguya çekmeye karar verdi. Korkut’un, Hamdi’nin içinde bulunduğu durumu operasyonun lehine çevirmek için yaptığı hamle, ortalığı karıştırdı. Korkut, Hamdi’ye saldıran kişinin Suat olduğuna inanmasını sağladığında, Hamdi eski hayatına dönme kararı aldı.

Bölümde Altay, Tunç’un Neslihan’lara teslim olmasını sağladı. Ancak, Neslihan, Altay’ın niyetlerini anlayınca ikili arasında gerilim yeniden yükseldi. Bu sırada, bilgisayarın şifresinin bir türlü çözülememesi, Kate’in sabrını zorlamaya başladı. Makinist, Altay’ı ele geçirmeyi başardı ama Altay, onun elinden kurtulmayı başardı. Makinist’in saklandığı yerde herkesin peşinde olduğu bilgisayarı ele geçirmesiyle birlikte durum daha da karmaşıklaştı.

Karargahta ise Neslihan, Selen’e ait bir video kaydında bilgisayarın şifresini nasıl çözeceğini öğrenerek büyük bir avantaj elde etti. Teşkilat, Altay’dan Tuna’ya kadar uzanan heyecan dolu yeni bölümüyle her Pazar TRT 1’de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Teşkilat 114. Bölüm Özeti ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!