1. Haberler
  2. Gündem
  3. Semih Çelik’in Annesinin Duygusal Açıklamaları

Semih Çelik’in Annesinin Duygusal Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Semih Çelik’in Annesinden Açıklama

Semih Çelik'in Annesinden Açıklama

Semih Çelik’in annesi, oğlunu pandemi sürecinde kaybettiğini dile getirerek, “Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim, hepsi kayıtlarda vardır. Oğlumun durumunu fark ettiğimde, İkbal’in ailesine ‘Kızınızı uzak tutun, götürün kızı, izinizi kaybettirin’ dedim.” şeklinde konuştu.

Anne, “Ben bir anneyim, kim ister evladının böyle bir olaya karışmasını? Gencecik, manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı, kızlara bir zarar vermeseydi,” ifadesini kullandı.

Doktora Götürdüm, Bir Şey Yok Dediler

Doktora Götürdüm, Bir Şey Yok Dediler

Semih Çelik’in annesi, “Evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm, intihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım, bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım, yandım, bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim. Ne olduysa pandemi sonrası odasına kapanınca oldu,” şeklinde duygularını ifade etti.

Anne, “Oğlumdaki durumu görünce, ben İkbal’in ailesine ulaşıp, ‘Kızınızı uzak tutun, oğlum iyi değil, kızınızı alın kaybedin’ dedim,” dedi.

Oğluma Ne Olduysa Pandemi Sonrası Oldu

Oğluma Ne Olduysa Pandemi Sonrası Oldu

Olay günü oğlunun kendisini görüntülü aradığını belirten anne, “Oğlum ne yapıyorsun, nasılsın dedim. ‘Anne, iyiyim, Ayşenur yanımda şimdi, lavaboda, çekiniyor ekrana girmek istemiyor’ dedi. Biraz sağdan soldan sohbet ettik, kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim,” ifadelerini kullandı.

Anne, “Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu. Semih’le İkbal’in buluşma yeri zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı. İkbal ile bağlantılarını bir türlü kesmediler ve o da Semih’i bırakamıyordu. Ben de bir anneyim, ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın,” dedi.

Çaresiz Kaldım, Keşke Sadece Kendi Gitseydi

Çaresiz Kaldım, Keşke Sadece Kendi Gitseydi

Oğlunun odasında sürekli doğa ve kadın resimleri çizdiğini söyleyen anne, “Ama ben öyle kötü çizimlere denk gelmedim. İlk kez gördüm öyle bir çizimi. Sürekli doğa çizerdi, bazen kadın resimleri çizerdi. Bana gösterirdi. Oğlum, insanlarla konuşmasını bilen, boş konuşmayan biriydi. Donanımlı, okumayı seven bir çocuktu,” dedi.

Anne, “Ben çok büyük acı çekiyorum. Evladım günlerdir toprakta ama ben o kızlar için üzülüyorum. Çaresiz kaldım. Oğlumun sorununu çözemedim, intihara meyilliydi. Keşke sadece kendi gitseydi,” sözleriyle duygularını ifade etti.

Semih Çelik’in Annesinin Duygusal Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!