1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef’te Kural İhlalleri ve Gerilim Dolu Anlar

Masterchef’te Kural İhlalleri ve Gerilim Dolu Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef’te Gerilim Dolu Anlar

Masterchef'te Gerilim Dolu Anlar

Masterchef’in ekrana gelen son bölümünde, yarışmacılar arasında kural ihlalleri üzerine tartışmalar yaşandı. Nigar, potada yaşanan bir olay sebebiyle diğer yarışmacılardan özür dileyerek, “Potadaki olay yüzünden şimdiden sizlerden özür diliyorum. Okuyamadığım bir kağıdı almak ve onu gidip Beyza’ya vermek benim için en büyük hatalardan biriydi. Zaten gözlüğüm olmadan o kadar küçük yazıları okuyamıyorum. Açtığımda bile ne olduğunu bilmediğim bir kağıttı, hemen yerine koydum. Neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum. Onu götürüp Beyza’ya vermem de en büyük hataydı.” şeklinde konuştu.

Hakan ise Nigar’a yanıt vererek, “Nigar ablanın ipiyle kuyuya inersen böyle olur Ezgi. Bana kimse dokunmasın istiyor. Oyları üstüne çekmek istemiyor. Her zaman yaptığı şey. Nigar ablanın çok kabarık bir defteri var.” dedi. Ardından örneklerle durumu açıklayan Hakan, “Nevzat’ın potaya gitmesi arka planda Onur’u etkiledi.” ifadelerini kullandı.

Yeni Bölümde Gerilim Tırmanıyor

Yeni bölüm fragmanında Nigar, “Bu yapılmaması gereken bir şey olabilirdi, o an hiç bunu düşünemedik.” dedi. Hakan ise Nigar’a inanmadığını belirterek, “Komik geliyor bana. Gayet de isteyerek ve bilinçli olarak yapılan bir şey.” açıklamasında bulundu.

Dışarıda Seninle Görüşeceğim

Nigar, Hakan’ın kendisiyle kişisel bir sorunu olduğunu ifade ederek, “Ben bunu burada bırakmıyorum. Dışarıda seninle görüşeceğim.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Mehmet Şef Müdahale Etti

Mehmet Şef, bu sözlere müdahale ederek, “Öyle bir şey aklınızdan bile geçirmeyin.” diyerek uyardı. Nigar, Hakan’ın onunla ilgili derdini anlamak için konuşacağını belirtti.

Not: Masterchef’te kopya olayının yaşandığı gece Ayşe yarışmaya veda etmişti.

Masterchef’te Kural İhlalleri ve Gerilim Dolu Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!