1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hande Erçel’den Yeni Proje Müjdesi ve Hakan Sabancı ile Doğum Günü Partisi

Hande Erçel’den Yeni Proje Müjdesi ve Hakan Sabancı ile Doğum Günü Partisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Erçel’den Yeni Proje Müjdesi

Hande Erçel'den Yeni Proje Müjdesi

Son olarak ‘Bambaşka Biri’ dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hande Erçel, uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Ancak, sosyal medya platformu Instagram’ı oldukça aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin objektiflerine yakalanan Erçel, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Aramızda Kalmasın programında yer alan habere göre, Hande Erçel, yeni projeleriyle ilgili heyecan verici bir müjde verdi. NBA maçının keyifli geçtiğini belirten oyuncu, yeni projeleri hakkında, “Çok yakın zamanda güzel bir haber vereceğim. Netleşsin, konuşuruz.” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, hayranları arasında merak uyandırdı ve yeni projelerle ilgili beklentileri arttırdı.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE KATILMIŞLARDI

Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı çifti, önceki gün Dila Tarkan’ın doğum günü partisinde bir araya geldi. Parti mekânından birlikte ve oldukça erken bir saatte ayrılan çift, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakarak merak uyandırdı. Bu durum, ilişkileri hakkında daha fazla spekülasyona neden oldu.

Hande Erçel’den Yeni Proje Müjdesi ve Hakan Sabancı ile Doğum Günü Partisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!