1. Haberler
  2. Gündem
  3. Manisa’da Kayıp Genç Kız Pelin Karaca’nın Cinayeti

Manisa’da Kayıp Genç Kız Pelin Karaca’nın Cinayeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’da Kayıp Genç Kızın Cinayet İfadesi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 17 Eylül tarihinde evinden çıkan 21 yaşındaki Pelin Karaca, bir daha geri dönmeyince ailesi büyük bir endişeye kapıldı. Genç kızlarının bir an önce bulunması için arama çalışmalarına hız veren aile, 26 Eylül tarihinde emniyete giderek kayıp ilanında bulundu. Aile, kızlarından hiçbir iz bulamamıştı ve bu durum onları daha da tedirgin etti.

Polis ekiplerinin durumu öğrenmesi üzerine, Karaca’nın bulunması amacıyla kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, özel bir ekiple yürütülen arama faaliyetleri çerçevesinde Karaca’nın son görüştüğü A.U. (36) isimli kişiyi takibe aldı. Kısa süre içinde gözaltına alınan A.U., cinayeti itiraf ederek Karaca’yı öldürdüğünü ve cesedini Uşak’ın Eşme ilçesindeki ormanlık alana gömdüğünü söyledi. Olay yeri üzerinde gerçekleştirilen detaylı incelemeler sonucunda, Karaca’nın cansız bedenine ulaşıldı.

Pelin Karaca’nın cenazesi, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cinayet şüphelisi A.U.’nun emniyetteki işlemlerine devam edilmektedir.

“Kızımın cinayete kurban gideceğini düşünmezdim”

Cinayet şüphelisi A.U.’nun, Pelin Karaca’nın eski mahallelerinden bir komşusu olduğunu belirten anne Nihal Dönmez Karaca, kızına ulaşmak için defalarca aradığını ifade etti. Anne Karaca, “Eski mahalleden komşumuzun oğluydu. Telefonla aradım ama bir türlü ulaşamadım. Kızımın cinayete kurban gideceğini değil, kaybolduğunu düşünüyordum. Polise gidip kızımın can güvenliğinden endişe ettiğimi söyledim. Bugün büyük kızımı arayıp haber verdiler. Kızımı öldürüp Uşak Eşme’de ormana gömmüş. Kızımı katleden 36 yaşında, evli bir adam. ‘Anne çarşıya gidip geleceğim’ dedi. Gidiş o gidiş.” şeklinde konuştu.

Manisa’da Kayıp Genç Kız Pelin Karaca’nın Cinayeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!