1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gerede’de Çocuk Kazası: Eren Y. ve Gülcan Mutlu Ulusoy’un Olayı

Gerede’de Çocuk Kazası: Eren Y. ve Gülcan Mutlu Ulusoy’un Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede’de Şok Olay: Çocuk Kazası ve Sonrası

Gerede'de Şok Olay: Çocuk Kazası ve Sonrası

11 Ağustos’ta, Bolu’nun Gerede ilçesinde Kitirler Mahallesi’nde meydana gelen olay, mahalle sakinleri arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. İddialara göre, sokakta oyun oynayan 10 yaşındaki Eren Y., arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir zaman geçirirken, bir anda diğer çocuklardan biri olan T.U.’ya boncuk tabancasıyla boncuk attı. Bu durum, T.U.’yu oldukça üzmüş ve ağlamasına neden olmuştu. T.U., yaşadığı durumu annesi Gülcan Mutlu Ulusoy’a anlattı.

Anne Gülcan Mutlu Ulusoy, çocuğunun yaşadığı olaya oldukça sinirlenerek, sokakta bisiklete binen Eren Y.’yi otomobiliyle ezdi. Olayın hemen ardından Eren Y. otomobilin altında kalarak yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Gerede'de Çocuk Kazası: Eren Y. ve Gülcan Mutlu Ulusoy'un Olayı

Olayın ardından Gülcan Mutlu Ulusoy, gözaltına alındı ve bu anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Gerede Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Gülcan Ulusoy’a, ev hapsi cezası verildi. Eren Y. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

‘KAZAYLA OLDU’ İFADESİ

Gülcan Mutlu Ulusoy, savcılıkta verdiği ifadesinde, Eren Y.’yi bilerek ezmediğini belirtirken, çocuğun annesiyle konuşmaya gittiğini ifade etti. Ulusoy, “Yolda Eren Y. ve arkadaşını gördüm. Uyarmak için yanlarına doğru sürdüm. Ancak çocuklar hareket edince ne olduğunu anlamadım. Çocuğa çarptıktan sonra hemen durdum. Bilerek, isteyerek yapmadım. Tamamen kazayla oldu” diyerek kendini savundu.

Gerede'de Çocuk Kazası: Eren Y. ve Gülcan Mutlu Ulusoy'un Olayı

Gerede Cumhuriyet Savcılığı, Gülcan Mutlu Ulusoy hakkında ‘Kendini savunamayacak durumdaki çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs etmek’ suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Ulusoy, dava kapsamında belirlenen bir tarihte hakim karşısına çıkacak.

Gerede’de Çocuk Kazası: Eren Y. ve Gülcan Mutlu Ulusoy’un Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!