1. Haberler
  2. Spor
  3. Dursun Özbek’ten Fenerbahçe’ye Sert Tepki

Dursun Özbek’ten Fenerbahçe’ye Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Fenerbahçe’ye Tepki

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı‘nın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi. Özbek, bu durumun spor camiasındaki kardeşlik ruhuna aykırı olduğunu vurguladı.

Dursun Özbek’in açıklamaları şu şekilde oldu:

Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu‘nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu toplantıda, tüm başkanlar olarak, bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına ilerleyen dönemlerde yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olma kararı aldık.

Ancak, bu kararımızdan sadece 24 saat geçmeden, toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi, bir televizyon programında yine kulübümüzü hedef alan açıklamalar yaptı. Bu tür bir samimiyetsizlik karşısında, biz verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu zaman dilimlerinde, kardeşi kardeşe düşman etmeye yönelik, toplumu germeyi amaçlayan ve buradan çıkar sağlamayı uman zihniyetin karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz.

Dursun Özbek’ten Fenerbahçe’ye Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!