1. Haberler
  2. Magazin
  3. Güzel Aşklar Diyarı’nda Şok Gelişmeler ve Duygusal Çatışmalar

Güzel Aşklar Diyarı’nda Şok Gelişmeler ve Duygusal Çatışmalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel Aşklar Diyarı’nda Şok Gelişmeler

Güzel Aşklar Diyarı'nda Şok Gelişmeler

Kanal D dizisi Güzel Aşklar Diyarı, izleyicileri ekran başına kilitleyen yeni bölümüyle pazartesi akşamı izleyiciyle buluştu. Bu bölümde, Tufan tarafından kaçırılan Deniz, yaşadığı korkunç olayların ardından konağa döndü. Ancak, karşılaştığı Arhan, önceki halinden çok farklıydı. “Tek başıma kimsenin beni sevmediği bu evde kalakaldım.” diyerek içini döken Deniz’in Arhan’dan aldığı sert tepki, izleyiciyi oldukça şaşırttı. Sevdiği adamın acımasız sözleri karşısında daha fazla dayanamayarak boşanma protokolünü imzalayan Deniz, Arhan’ı terk etti.

Güzel Aşklar Diyarı'nda Şok Gelişmeler ve Duygusal Çatışmalar

SEMA’YI UNUTMAYIN!

Deniz’in yaşadığı bu zorlu süreçte, Sema da boş durmadı. Tufan’ı Kapadokya’ya getirerek olayların fitilini ateşleyen Sema, Deniz’in kendisine yönelik tepkisinin ardından soluğu kuyumcuda aldı. Sema’nın hırsızlık olayı ile gündeme gelmesi, Deniz ve Arhan’ı yeniden bir araya getirdi. Ancak, bu olay ikili arasında bir yakınlaşma sağlasa da, Lal’den gelen telefon her şeyi alt üst etti.

Güzel Aşklar Diyarı'nda Şok Gelişmeler ve Duygusal Çatışmalar

DENİZ’İN STRATEJİSİ VE HAKİM ALACA’NIN ROLÜ

Dizinin üçüncü bölüm tanıtımlarında, Tufan tarafından kaçırılan Deniz’in ifadesini değiştirdiği sahneler izleyiciyle buluştu. Bu görüntüler, hikâyeye dair büyük bir merak uyandırdı. İzleyiciler, Deniz’in planının ne olacağını merak ederken olayların iç yüzünün Hakim Alaca tarafından ortaya çıkarılması herkes için sürpriz oldu. Cemal’in gerçek katilini öğrenmek için Tufan ile iş birliği yapan Hakim, bu komplonun ardından gerçek katile bir adım daha yaklaştı. Ancak, Cemal’in ölüm nedeninin ardındaki sır hala gizemini koruyor.

ÇARPICI FİNAL VE ROZA’NIN İNTİKAMI

Eşi Cemal’in ölümünden sonra zor günler geçiren Roza, daha fazla dayanamayarak Tufan’ın kapısına dayandı. Cemal’in ölümünden sorumlu tuttuğu Tufan’a silah doğrultarak hesap sormak isteyen genç kadın ve Tufan arasında bir arbede çıktı. Roza’nın patlayan silahındaki kurşunun kime isabet edeceği ise dizinin yeni bölümünde büyük bir merakla bekleniyor.

Güzel Aşklar Diyarı'nda Şok Gelişmeler ve Duygusal Çatışmalar

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI BİR YAPIM

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı, Med Yapım ve Boyut Film tarafından hayata geçirildi. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Dizi kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi önemli isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Güzel Aşklar Diyarı’nda Şok Gelişmeler ve Duygusal Çatışmalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!