1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mustafa Varank’tan Değirmenlikızık Semt Pazarı Esnafına Ziyaret

Mustafa Varank’tan Değirmenlikızık Semt Pazarı Esnafına Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varank’tan Değirmenlikızık Semt Pazarı Esnafına Ziyaret

Varank’tan Değirmenlikızık Semt Pazarı Esnafına Ziyaret

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile birlikte Değirmenlikızık Semt Pazarı esnafını ziyaret etti. Bu anlamlı buluşmada Varank, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler diledi.

Mustafa Varank'tan Değirmenlikızık Semt Pazarı Esnafına Ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, esnafın taleplerini dikkatle dinleyerek notlar aldı. Yılmaz, Yıldırım Belediyesi olarak ilçede yaşayan tüm vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için sürekli çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdi. Ayrıca, semt pazarlarının bölge sakinlerinin temel ihtiyaç maddelerine doğrudan ve en uygun fiyatlarla ulaşabildiği yerler olduğunu hatırlattı.

‘Yıldırım’a 40 Bin Metrekare Pazar Alanı Kazandırdık’

Günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan pazar alışverişini sağlıksız ortamlardan modern mekanlara taşımak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

  • “Hemşehrilerimizin, güvenli ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerlerini ilçemize kazandırıyoruz.”
  • “Bu projeleri yürütürken, sadece bir gün kullanılıp haftanın diğer günlerinde atıl kalacak yapılar yerine, sosyal tesisler, otoparklar ve ortak kullanım alanları ile haftanın 7 günü canlı olacak tesisler inşa ediyoruz.”
  • “Bu hedef doğrultusunda, önceki dönemde gerçekleştirdiğimiz 7 proje kapsamında Yıldırım’a toplamda 40 bin metrekare pazar alanı kazandırdık.”
  • “Bu dönemde de çalışmalarımızı hızlandırarak sürdüreceğiz.”

Mustafa Varank’tan Değirmenlikızık Semt Pazarı Esnafına Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!