1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Yeni Sezon Performansı ve Sol Kanat Sorunları

Beşiktaş’ın Yeni Sezon Performansı ve Sol Kanat Sorunları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Yeni Sezon Performansı

Yeni sezona Giovanni van Bronckhorst yönetiminde merhaba diyen Beşiktaş, geride kalan yaklaşık iki aylık süreçte toplamda 12 resmi maça çıktı. Bu maçlardan 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılarak, taraftarlarına karışık bir performans sergiledi. Siyah-beyazlı ekip, bu süre zarfında rakip fileleri 29 kez havalandırırken, kalesinde ise 16 gol gördü.

Özellikle son 6 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak istikrarsız bir grafik çizen Beşiktaş’ta, sol kanatta yaşanan sorun dikkat çekiyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, sezon başından bu yana sol kulvarda denediği oyunculardan istediği verimi bir türlü alamadı.

Hollandalı teknik adamın sol kanatta şans verdiği ilk isim, Semih Kılıçsoy oldu. Semih, ilk 4 maçta 11’de görev alarak 2 asist yapmasına rağmen, golle buluşamadı. Ardından Van Bronckhorst, Semih’ten sonra Rafa Silva, Milot Rashica, Joao Mario ve son olarak Ernest Muçiyi bu pozisyonda denedi. Ancak bu oyuncular da, teknik adamın beklentilerini tam olarak karşılayamadı.

  • Rafa Silva: Sol kanatta 2 maçta görev almasına rağmen etkisiz kaldı.
  • Milot Rashica: Bu bölgede fazla varlık gösteremedi.
  • Joao Mario: Beklentilerin altında performans sergiledi.
  • Ernest Muçi: Aynı şekilde, istenen katkıyı sağlayamadı.

Milli aranın ardından, Giovanni van Bronckhorst’un sol kanatta yeniden Semih Kılıçsoy’a şans vermesi bekleniyor. Eğer Semih, bu pozisyonda başarılı olursa, sol kanattaki sorun büyük ölçüde çözülecek. Aksi halde, Hollandalı teknik adamın oyuncu arayışları devam edecek gibi görünüyor.

Beşiktaş’ın Yeni Sezon Performansı ve Sol Kanat Sorunları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!