1. Haberler
  2. Dünya
  3. Cissy Houston’ın Hayatı, Mirası ve Ölümü

Cissy Houston’ın Hayatı, Mirası ve Ölümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cissy Houston’ın Hayatı ve Mirası

Cissy Houston, müziğin efsanevi isimlerinden biri olarak tanınmaktadır. Aretha Franklin, Elvis Presley, Otis Redding ve Dionne Warwick gibi devlerle birlikte sahne almış ve şarkı söylemiştir. Bunun yanı sıra, kendisi 2012 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Whitney Houston’ın annesi olarak da bilinir. Cissy Houston, kariyeri boyunca birçok sanatçının vokal koçu olmuş ve müziğe olan katkılarıyla tanınmıştır.

Son günlerde, Cissy Houston’ın sağlık durumu ile ilgili endişe verici haberler gelmekteydi. Gelini Pat Houston’ın yaptığı açıklamaya göre, Cissy Houston, Alzheimer hastalığı nedeniyle uzun bir süre bakım gördüğü New Jersey’deki evinde, pazartesi sabahı hayata gözlerini yumdu. Pat Houston, bu acı kaybın ardından, “Kalplerimiz acı ve üzüntüyle dolu. Ailemizin reisini kaybettik,” şeklinde duygularını ifade etti.

Pat Houston, kayınvalidesinin popüler müzik ve kültüre olan katkılarının “benzersiz” olduğunu vurgulayarak, onun müziğe olan tutkusunun ve yeteneğinin gelecekte de hatırlanacağını belirtti. Cissy Houston, sadece bir sanatçı olarak değil, aynı zamanda bir anne ve büyük bir müzik elçisi olarak da anılacaktır.

Cissy Houston’ın Hayatı, Mirası ve Ölümü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!