1. Haberler
  2. Magazin
  3. Diddy’nin Kefalet Başvurusu ve Suçlamalar

Diddy’nin Kefalet Başvurusu ve Suçlamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diddy’nin Kefalet Başvurusu

Diddy'nin Kefalet Başvurusu

Diddy, üç hafta önce tutuklanıp hapse atıldıktan sonra kefaletle serbest bırakılmak için yeni bir şans arayışında. Diddy’nin hukuk ekibi, federal savcıların iddialarının aksine, müvekkilinin kaçma riski taşımadığını savunuyor.

Diddy'nin Kefalet Başvurusu ve Suçlamalar

SUÇSUZ OLDUĞUNU SAVUNUYOR

Diddy, aynı zamanda haftalık uyuşturucu testlerine girmeyi kabul ettiğini belirtmiş olup, kendisine yöneltilen çeşitli iddiaları ve birçok hukuk davasını reddetti. Cezai suçlamalar karşısında suçsuz olduğunu ısrarla dile getiriyor.

ANNESİNDEN ‘OĞLUM CANAVAR DEĞİL’ ÇIKIŞI

Diddy’nin annesi Janice Combs, avukatı Natlie G. Figgers aracılığıyla yaptığı açıklamada, oğluna yönelik iddialar karşısında duyduğu derin üzüntüyü ifade etti. Janice, oğlunun gerçekler yerine “yalanlardan yaratılan bir anlatıya göre” yargılandığını vurguladı. “Oğlumun masumiyetini kanıtlama fırsatı bulmadan önce, sanki alenen linç edilmesine tanıklık etmek, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar dayanılmaz bir acı,” dedi. Janice, Diddy’nin “onu resmettikleri gibi bir canavar olmadığını” belirterek, 9 Ekim’de gerçekleşecek bir sonraki mahkemesinde oğlunun arkasında olacağını vurguladı.

15 yaşında sektöre yeni girdiğinde Combs ile çalışan Bieber’ın, rapçinin cinsel istismarına maruz kaldığı bildiriliyor. Bieber’ın bu günlerde fiziksel olarak zayıflaması, yaşadığı stresle ilişkilendiriliyor.

DİDDY’NİN “KİRLİ GEÇMİŞİ”

Combs, “seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme” gibi suçlamalarla 16 Eylül’de gözaltına alındı. Mahkemece 17 Eylül’de kamuoyuyla paylaşılan 14 sayfalık iddianamede, Combs’un, sıklıkla evlerinde düzenlediği ve “Freak Offs” olarak adlandırılan, genellikle kayıt altına alınan partilere katılmaya zorladığı kişileri cinsel ilişkiye girmeye teşvik ettiği ifade edildi.

İddianamede, Combs’un mağdurları “nüfuzunu kullanarak kariyerlerini kontrol etmekle tehdit etmek, ekonomik, psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddette bulunmak” gibi yöntemlere başvurduğu belirtiliyor. Ayrıca, ünlü rapçinin evlerinde yapılan aramalarda “uyuşturucu maddelerin” ele geçirildiği kaydedildi. Suçlamalar arasında, Combs’un tanık ve mağdurlara sessiz kalmaları veya yalancı şahitlik yapmaları için rüşvet teklif ettiği de yer almakta.

Combs, Manhattan’da çıkarıldığı federal mahkemede hakkındaki suçlamaların tamamını reddetti. Eğer suçlu bulunursa, en az 15 yıl, en fazla ise ömür boyu hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Diddy’nin Kefalet Başvurusu ve Suçlamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!