1. Haberler
  2. Gündem
  3. İskenderun’da Hırsızlık Girişimi Engellendi

İskenderun’da Hırsızlık Girişimi Engellendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hırsızlık Girişimi İskenderun’da Engellendi

Hırsızlık Girişimi İskenderun'da Engellendi

Olay, İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi 1506. Sokak’ta meydana geldi. Bu sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın çatısından bir şahsın eve girmeye çalıştığını fark eden komşular, hemen harekete geçti.

Ev sahibinin misafirlikte olduğu bir sırada, hırsızlık girişiminde bulunan şahıs, komşuların dikkatini çekti. Hızla olaya müdahale eden komşular, hırsızı yakalayarak etkisiz hale getirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, durumu kontrol altına aldı.

Yakalanan hırsız, polis aracına bindirileceği esnada “Allah çarpsın ben bir şey yapmadım, ben yalan söylemiyorum” diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bu duruma tepki gösteren komşular ise, “Allah’ı karıştırma!” diyerek hırsıza karşı sert bir tavır sergilediler. Komşular arasında yaşanan bu diyalog, anbean kameralar tarafından kaydedildi.

Yakalanan şahıs, gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü. Hırsızın yanındaki bıçak, eldiven ve içinde kablo bulunan poşet, polis ekipleri tarafından teslim alındı. Olay, mahalledeki sakinler arasında büyük bir panik ve heyecan yarattı.

İskenderun’da Hırsızlık Girişimi Engellendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!