1. Haberler
  2. Magazin
  3. Melek Mosso’dan Müzik, İlişkiler ve Estetik Üzerine Açıklamalar

Melek Mosso’dan Müzik, İlişkiler ve Estetik Üzerine Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melek Mosso’dan Çarpıcı Açıklamalar

Melek Mosso, Berfu Yenenler’in popüler YouTube programına konuk olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Mosso, müzik endüstrisindeki teknolojik gelişmeler hakkında, “Autotune kullanımı başta beni çok rahatsız ediyordu. Ancak bir öğretmen ve performans sanatçısı olarak, hem makineli hem de makinesiz, çıplak sesle şarkı söylüyorum. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, buna karşı durmak imkansız. Bunu öğrendim ve kabul ettim.” şeklinde konuştu.

Eşi Serkan Sağdıç ile olan ilişkisi hakkında da samimi ifadeler kullanan Mosso, “Eşimle birlikte çalışırken evdeki huzurumuzu kaybettik. Bu yüzden ‘Birlikte çalışmak bizim için olmaz’ dedim.” ifadelerini kullandı. Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, geçtiğimiz yıl hayatlarını birleştirmişti.

İlişkinin Başlangıcı ve Eşinin Düşünceleri

İlişkilerinin nasıl başladığını anlatan Mosso, “Benim yerlerde sürünmem ya da aşkımdan gebermem gerekiyordu ama biz çok normal bir başlangıç yaptık. Önce arkadaş olduk, ‘Bir de böyle deneyeyim’ dedim.” dedi. Ünlü olmasının eşi üzerinde yarattığı etkilerden bahseden Mosso, “Eşim, ünlü olduğum için benimle sevgili olmak istemedi.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Estetik Üzerine Düşünceleri

Estetik Üzerine Düşünceleri

“Estetiklerinizi gizlemediniz. Yeni estetik var mı?” sorusuna Mosso, “Hayır, artık daha doğal yöntemlere yöneldim. Evlenmeden önce eşim bana ‘Sen çok güzel bir kadınsın, bunları bir daha yaptırma.’ dedi. Kocam beni beğendikçe, ben de kendimi daha çok beğeniyorum. İleride canım isterse estetik yaptırabilirim ama şu an için gündemimde yok.” yanıtını verdi.

Kayıt Dışı Harcamalar ve Kayserili Anısı

Kayıt Dışı Harcamalar ve Kayserili Anısı

Mosso, alternatif tıp üzerine bir anısını paylaşarak güldürdü: “Aktardan ısırgan otu aldım ve bunun için 60 bin TL ödedim. Alternatif tıbbı savunan bir ünlü arkadaşımın tavsiyesiyle bir yere gittim. Orası o kadar kötü bir yerdi ki… Başlangıçta araçlar için 20 bin TL gibi bir rakam söylemişti. Benden 60 bin TL alıp, bana ilaçlar gönderdi. Gelen ilaçlardan birinin kutusu bile yoktu. Muhtemelen aktarda satılan basit bir ısırgan otu hapıydı. Kayserili olmama rağmen bu durumu içime sindiremeyip, tavsiye eden arkadaşıma sattım.”

Aile Kurma İsteği

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen ve “Kilo aldım biraz, hamile değilim.” diyen Melek Mosso, Girne’de verdiği konser öncesi basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi. “Çocuk istiyorum.” ifadesiyle, geleceğe yönelik isteklerini de belirtti.

Melek Mosso’dan Müzik, İlişkiler ve Estetik Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!