1. Haberler
  2. Magazin
  3. Melek Mosso’nun YouTube Programındaki Açıklamaları

Melek Mosso’nun YouTube Programındaki Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melek Mosso’dan Çarpıcı Açıklamalar

Melek Mosso'dan Çarpıcı Açıklamalar

Melek Mosso, Berfu Yenenler’in YouTube programına konuk olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Burada, müzik endüstrisi ve teknolojinin gelişimi hakkında samimi düşüncelerini paylaştı. Mosso, “Autotune kullanımı başta beni gerçekten sinir ediyordu. Ancak bir öğretmen ve performans sanatçısı olarak, hem makineli hem de makinesiz eserlerimi seslendiriyorum. Teknolojinin ilerlemesi karşısında durmak mümkün değil; bunu öğrenip kabul ettim,” dedi.

Eşi Serkan Sağdıç ile olan ilişkisini de içten bir şekilde anlatan ünlü sanatçı, “Eşimle birlikte çalışmaya başladığımda evdeki huzurumuzu kaybettik ve ‘Birlikte çalışmak sağlıklı değil’ dedim,” ifadelerini kullandı.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, geçtiğimiz yıl mutluluk içinde dünyaevine girmişti.

İlişkinin Başlangıcı

İlişkilerinin nasıl başladığını aktaran Mosso, “Benim aşkımdan dolayı yerlerde sürünmem, adeta gebermem gerekiyordu; fakat biz çok normal bir şekilde, ‘Bir de böyle deneyeyim’ diyerek arkadaşlıkla başladık,” şeklinde konuştu. Ayrıca, ünlü olmasının eşinin onunla sevgili olma isteğini nasıl etkilediğini de belirtti: “Eşim, benim ünlü olmam nedeniyle başta ilişkiyi istemiyordu.”

Estetik Konusu

Bir izleyicinin “Estetiklerinizi gizlemediniz. Yeni estetik var mı?” sorusuna Mosso, “Hayır, artık daha doğal yöntemlere yöneldim. Evlilik öncesinde eşim bana ‘Sen zaten çok güzel bir kadınsın, bunları bir daha yaptırma,’ demişti. Kocam beni beğendikçe, ben de kendimi daha çok beğeniyorum. Canım isterse yine estetik yaptırırım ama şu an bunun gündemimde olmadığını belirtmeliyim,” şeklinde yanıtladı.

Eşinin bu konudaki düşüncelerini de paylaşan Mosso, “Başta eşim, ‘İkimiz de yakışıklıyız ve güzeliz, hayatımızdaki olumsuzlukları temizleyelim ve böylece sağlıklı bir ilişkiye başlayalım,’ diye benimle konuşmuştu,” diye ekledi.

Kayserili Anısı

Mosso, dinleyicileri güldüren Kayserili anısını da paylaştı: “Alternatif tıbbı savunan bir arkadaşım, bir şifacıya gitmemi önerdi. Gittiğim yer o kadar kötüydü ki… O kadına midemdeki sorunlar için 20 bin TL’lik ilaçlar önerdi. Sonuçta, benden 60 bin TL aldı ve bana ilaçlar yolladı ama içlerinden birinin kutusu bile yoktu. Muhtemelen aktar dükkanında satılan basit bir bitkiydi. Bu durumu içimdeki Kayserili’ye yediremedim ve arkadaşımı arayıp o hapları tam olarak ona sattım,” dedi.

Çocuk İsteği

Çocuk İsteği

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Mosso, “Kilo aldım biraz, hamile değilim,” diyerek basın mensuplarına açıklama yaptı. Bunun yanı sıra, Girne’de verdiği bir konser öncesinde yaptığı sohbette çocuk sahibi olma arzusunu dile getirdi. “Çocuk istiyorum,” ifadesini kullandı.

Melek Mosso’nun YouTube Programındaki Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!