1. Haberler
  2. Magazin
  3. Amor Garibovic’in ‘Phoenix Bloom’ Defilesi

Amor Garibovic’in ‘Phoenix Bloom’ Defilesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amor Garibovic’in Büyüleyici Defilesi

Amor Garibovic'in Büyüleyici Defilesi

Amor Garibovic’in düzenlediği muhteşem defile, önceki akşam Beyoğlu’ndaki tarihi Venedik Sarayı’nda gerçekleşti. Gariboviç, merakla beklenen “Phoenix Bloom” adlı yeni couture koleksiyonunu, bu etkileyici mekanda moda severlerin beğenisine sundu. Sırbistan’dan Türkiye’ye uzanan yaratıcı yolculuğunun bir sonucu olarak ortaya çıkan ve büyük bir titizlikle hazırlanan 55 parça kıyafet, ünlü manken Çağla Şikel’in yanı sıra yerli ve yabancı 50 model tarafından sergilendi.

Defileye, ünlü isimler arasında Sibel Can, Hande Erçel, Sıla, Cemre Baysel, Emina Yahoviç, Aybüke Pusat, Defne Samyeli ile kızları Derin ve Deren Talu, Damla Sönmez ve Jale Balcı gibi pek çok isim katıldı. Gariboviç’in “Phoenix Bloom” couture koleksiyonu, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Amor Garibovic'in 'Phoenix Bloom' Defilesi

TARZI GÜNDEM OLDU

Defilede dikkat çeken isimlerden biri olan Cemre Baysel, Ramo, Sol Yanım, Senden Daha Güzel, Sakla Beni ve Leyla: Hayat… Aşk… Adalet.. gibi projelerdeki performanslarıyla tanınan bir isim. Davete katıldığı tarzıyla sosyal medyada da gündem olmayı başardı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Özel bir geceye katılan Baysel, göz alıcı bir çiçek tasarımlı elbise giydi. Sosyal medya platformlarında bir kesim bu şık elbiseyi beğenirken, diğer kesim ise eleştirilerde bulundu. Bu durum, Baysel’in tarzının ne kadar polarize edici olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Amor Garibovic'in 'Phoenix Bloom' Defilesi

Amor Garibovic’in ‘Phoenix Bloom’ Defilesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!