1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Kulübü ve KİPTAŞ Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Beşiktaş Kulübü ve KİPTAŞ Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü ve KİPTAŞ Arasında İş Birliği Anlaşması

Beşiktaş Kulübü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan KİPTAŞ arasında önemli bir iş birliği anlaşması imzalandı. Tüpraş Stadı’nda gerçekleştirilen imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, İkinci Başkan Hüseyin Yücel, tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Çağlayan Tuğal ve İBB Şehircilik Grubu ile KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt katıldı.

Başkan Arat, yaptığı açıklamada, KİPTAŞ ile imzalanan anlaşmanın kulüp için büyük bir önem taşıdığını vurguladı. “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kulübümüzün ihtiyaç duyduğu iş birliklerini gerçekleştirmemiz için ekibinden çok değerli bir isim önerdi. Ali Kurt’un Beşiktaş kongre üyesi olması da bizim için ayrı bir anlam taşıyor.” şeklinde konuştu.

Arat, tesisleşmenin önemine de değinerek, “Süleyman Seba döneminde tesisleşme konusundaki en önemli adımlar atıldı. Bugün de bu süreci daha ileri taşımak için çalışmalara devam ediyoruz. Bu imza ile KİPTAŞ, Beşiktaş’ın tesisleşme sürecinde çözüm ortağı ve paydaşı olacak. Proje tasarımından uygulama aşamasına kadar teknik anlamda bize danışmanlık yapacaklar.” dedi.

Beşiktaş’ın mal varlığını korumak adına her türlü önlemi alacaklarını belirten Arat, “Beşiktaş’ın gayrimenkulleri geçmişte yeterince iyi yönetilmemiş. Ancak kulübümüz, gelecekte bu tür ekonomik adımlara açık olmaya devam edecek. Bu anlaşma, iyi planlanmış ve doğru bir hamle. Herkesin bu sürece sahip çıkmasını bekliyoruz. Yönetim kurulumuz çok çalışıyor; umarım sportif başarılarımız da bu çalışmalarla birlikte gelir.” diye ekledi.

“Beşiktaş’ın Destekçisi Olacağız”

İBB Şehircilik Grubu ve KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, iş birliğinin Beşiktaş’ın geleceğine olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti. “Hasan Arat’ın göreve geldiği günden bu yana tesisleşme konusundaki çabalarını dikkatle takip ediyoruz. Bu iş birliği, Beşiktaş’ın geleceğe daha umutla bakmasını sağlayacak. Beşiktaş’ın her zaman destekçisi olacağız. Bu anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Hüseyin Yücel: “Çok Ciddi Bir Anlaşma”

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, “KİPTAŞ ile önemli projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Bu anlaşmayı çok anlamlı ve hayırlı buluyoruz. Beşiktaş’ın geleceği için oldukça ciddi ve hayırlı bir adım. Hasan Arat’a, Ekrem İmamoğlu’na ve Ali Kurt’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Çağlayan Tuğal, KİPTAŞ ile yaklaşık 8 aydır iş birliği içinde olduklarını belirterek, “KİPTAŞ gibi dinamik bir grup arkanızda olduğunda her projeye güçlü bir şekilde başlayabiliyorsunuz. KİPTAŞ’ın geniş ve dinamik kadrosu ile birlikte birçok projeyi hayata geçireceğimize inanıyoruz. Bu projeler yavaş yavaş kamuoyuna duyurulacak. Örneğin, Fulya’da Hakkı Yeten Tesisleri’nde bir bina inşa ediyoruz. Ayrıca, Şan Ökten Tesisleri’nde 650 öğrenci kapasiteli bir spor lisesi projemiz var.” dedi.

Konuşmaların ardından iş birliği anlaşması resmi olarak imzalandı. Tören sonrasında Hasan Arat, Ali Kurt’a isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması ve sembolik bir Kartal heykeli hediye etti.

Beşiktaş Kulübü ve KİPTAŞ Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!