1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturması ve Defin İşlemleri

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturması ve Defin İşlemleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturması Devam Ediyor

Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin Güran’ın cinayeti, arama çalışmalarının 19. gününde bir dere yatağında, çuval içerisinde üzeri taşlarla örtülüp çalılıklarla gizlenmiş halde cansız bedeni bulunmasıyla gündeme geldi. Olayın ardından başlatılan soruşturma, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülmektedir.

Soruşturma kapsamında, Narin Güran’a ait DNA izlerinin bulunduğu otomobilin sahibi olan amcası Salim Güran, cinayetle bağlantılı olarak tutuklandı. Ayrıca, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar ile Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu toplamda 12 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı. Bu süreçte, Narin’in cesedinin otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

Otopsi işlemleri sırasında, Narin’in cesediyle birlikte bulunan ve ona ait olduğu düşünülen kaval kemiği ile diğer kemik parçaları, yapılan detaylı incelemelerin ardından tekrar Diyarbakır’a getirildi. Kemikler, Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Tavşantepe Mahallesi’ndeki mezarlığa götürüldü.

Defin işlemi sırasında mezarlıkta yoğun güvenlik önlemleri alındı. Narin Güran’ın defnedildiği mezar açılarak, kemikler cenazenin yanına tekrar defnedildi. Defin işleminin ardından açılan mezar, saygıyla kapatıldı.

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturması ve Defin İşlemleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!