1. Haberler
  2. Spor
  3. Sergio Agüero, Barcelona’ya 3 Milyon Euro’luk Dava Açıyor: Gözler Mahkemede!

Sergio Agüero, Barcelona’ya 3 Milyon Euro’luk Dava Açıyor: Gözler Mahkemede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sergio Agüero’dan Barcelona’ya Dava Açma Hazırlığı

Eski Barcelona oyuncusu Sergio Agüero, Katalan kulübüne karşı 3 milyon Euro‘luk maaş alacağının ödenmemesi nedeniyle dava açmaya hazırlanıyor. İspanyol spor gazetesi AS‘ın haberine göre, Arjantinli yıldız, hak ettiği bu miktarın ödenmemesi üzerine hukuki süreç başlatmak üzere adımlar atıyor. 36 yaşındaki Agüero, 2021 yazında Manchester City‘den serbest oyuncu olarak ayrılarak Barcelona’ya transfer olmuştu.

Ancak Aralık 2021’de yaşadığı kalp rahatsızlıkları nedeniyle futbol kariyerini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Barcelona, oyuncunun sigorta kapsamında 3 milyon Euro tazminat alacağını bildirmiş, fakat sigorta şirketi, Agüero’nun kulübe katılmadan önce de kalp sorunları yaşadığını öne sürerek bu ödemeyi reddetmişti.

Haberde, Agüero’nun sürecin uzamaması ve kamuoyunda daha fazla dikkat çekmemek adına davayı bir an önce sonuçlandırmak istediği belirtiliyor. Ancak şu an için davanın henüz resmen başlamadığı ve duruşma yapılmadığı ifade ediliyor.

Agüero, Barcelona formasıyla sadece beş maça çıkarken bir gol kaydetti. Kariyeri boyunca Manchester City ile beş Premier Lig şampiyonluğu yaşamış, ayrıca Atletico Madrid ile bir UEFA Avrupa Ligi zaferi elde etmiştir. Arjantin milli takımı adına ise 101 maçta 41 gol atarak 2021 yılında Copa America şampiyonluğu yaşamıştır.

Sergio Agüero, Barcelona’ya 3 Milyon Euro’luk Dava Açıyor: Gözler Mahkemede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!