1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sorgu Dizisinin Gala Gecesi: Hazal Kaya’nın Şıklığı Göz Kamaştırdı!

Sorgu Dizisinin Gala Gecesi: Hazal Kaya’nın Şıklığı Göz Kamaştırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgu Dizisinin Gala Gecesi

Sorgu Dizisinin Gala Gecesi

Dijital platformda yayınlanacak olan Sorgu dizisinin galası, geçtiğimiz akşam büyük bir heyecanla gerçekleşti. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer‘in oturduğu, hikayesini ise Nuray Uslu ve Milay Ezengin‘in kaleme aldığı bu yeni yapım, izleyicilerin merakla beklediği projeler arasında yer alıyor.

Sorgu Dizisinin Gala Gecesi ve Hazal Kaya'nın Şıklığı

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Umut Kaya, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı dizinin galasında, özellikle Hazal Kaya’nın şıklığı dikkat çekti.

KOMBİNİYLE GÖZ DOLDURDU

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra, özel hayatı ve yeni imajıyla da sık sık gündeme gelen Hazal Kaya, tül detaylı korse tarzı üstü ve uyumlu pantolon kombiniyle takipçilerinden tam not aldı. Giydiği şık kıyafetlerle ve zarif duruşuyla gala gecesine damgasını vurdu. Moda dünyasında da adından sıkça söz ettiren Kaya, bu özel gecede de stilini bir kez daha kanıtladı.

Sorgu Dizisinin Gala Gecesi: Hazal Kaya’nın Şıklığı Göz Kamaştırdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!