1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Divan Kurulu Toplantısında Gergin Anlar

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısında Gergin Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı, sıkıntılı bir tartışmaya sahne oldu. Başkan Dursun Özbek ile Divan Kurulu Üyesi Süheyl Batum arasında geçen diyaloglar, toplantının en dikkat çekici anlarından birini oluşturdu. Başkan Özbek’in kürsüde konuşma yaptığı esnada, Batum’un sözleriyle müdahalede bulunması, gerginliğin fitilini ateşledi. Özbek, Batum’a yanıt verirken, tartışmanın büyümesine neden olan bazı önemli noktalara değindi.

Dursun Özbek’in Açıklamaları

Dursun Özbek, Süheyl Batum’un, “Bir ekibin bütün Türkiye’deki kulüplere para verdiğini, sponsorum dediğini, sponsor mucizesini yarattığını” söylemesi üzerine, “Yahu Allah aşkına, bizim TFF’ye gidip benim ne dediğimi, ne demediğimi bilmeden niye itham ediyorsun? Yanımda mıydın sen benim!” diyerek sert bir yanıt verdi.

Süheyl Batum’un Tepkisi

Batum ise, “Sayın Başkan bunlar masanın altında olmaz. Açık olur” diyerek, Dursun Özbek’in yaklaşımını eleştirdi. Özbek, “Hayır olmaz” diye karşılık verince Batum, “Hepimiz biliriz ve inanırız” dedi. Bu sırada Özbek, Batum’a, “Lütfen dinle! Heyecanlanma. Dinle.” diyerek sözlerini sürdürdü.

Dursun Özbek: ‘Koskoca Profesör’

Özbek, “Ne olup bittiğini bilmeden koskoca profesörün ulu orta konuşması doğru değil. Yadırgadım. Başkan önemsemiyor, haydi ya, haydi ya! Her şeyi önemsiyoruz, bu böyle bilinsin!” şeklinde konuştu. Süheyl Batum ise, “Sevgili Başkanımız, bir de profesör olacaksın, profesör olacaksın diyor. Allahtan olmuşum” diyerek durumu mizahi bir dille eleştirdi.

İhale Konusu Üzerine Tartışmalar

Dursun Özbek, ihale süreci hakkında yaptığı açıklamalarda, “Süheyl Hoca hala, Adnan Başkan’ın Florya için ne dediğini anlamamış. İhale komisyonu başkanımız, bu işin duayeni. ‘Bizim çıkacağımız ihale, hasılat paylaşımı sözleşmesi’ diyor” dedi. Batum, Özbek’in bu açıklamalarını, “Adnan Bey’in iki hafta önceki gazetelerde çıkan demeci. Bakın ‘Metrekaresi için 15 bin dolarlardan bahsediyorlar’ diyor” sözleriyle yanıtladı.

Batum’un Açıklamaları

Batum, “İbrahim Hacıosmanoğlu hakikaten, bunların bir paravanı haline gelmiş. Net söylüyorum yahu, net!” diyerek Galatasaray’ın geçmişte yaşadığı olaylara dikkat çekti. Hacıosmanoğlu’nun, Galatasaray lehine hata yaptığı iddia edilen hakemleri el çektirdiğini, bunun da Galatasaray üzerinde olumsuz bir etki yarattığını savundu.

Sonuç Olarak

Bu tartışmalar, Galatasaray camiasında uzun süredir devam eden bazı sorunların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Her iki taraf da, Galatasaray için en iyisini istemekle birlikte, birbirlerine karşı olan eleştirileriyle dikkat çekti. Toplantı, Galatasaray’ın geleceği için önemli bir dönüm noktası olma potansiyeli taşıyor.

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısında Gergin Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!