1. Haberler
  2. Spor
  3. Serhat Akın Almanya’ya Yerleşiyor

Serhat Akın Almanya’ya Yerleşiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat Akın Almanya’ya Yerleşme Kararı Aldı

Geçtiğimiz haftalarda, yorumculuk yaptığı programın çıkışında silahlı bir saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, yaşadığı bu talihsiz olayın ardından Almanya’ya yerleşme kararı aldı. Bir süre önce, yayın yaptığı dijital medya platformunun binası çıkışında gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda bacaklarından yaralanan Akın, bu süreçte iki kez operasyon geçirdi.

Ajansspor’da yer alan habere göre; eski milli futbolcunun tarak kemiğindeki parçalanma nedeniyle bir üçüncü ameliyat daha geçirmesi gerekiyor. Rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından, Serhat Akın’ın temelli olarak doğup büyüdüğü Almanya’ya dönmesi bekleniyor. Serhat’ın ailesi, Almanya’nın Stuttgart ile Karlsruhe arasında bir bölgede yaşıyor ve Akın’ın çocukları da bu bölgede eğitimlerine devam ediyor.

Silahlı saldırının ardından, Serhat Akın’ın babası, oğlundan Almanya’ya dönmesini ve orada yeni bir yaşam kurmasını istedi. Bu isteği dikkate alan eski Fenerbahçeli futbolcu, ailenin yanında olmanın ve çocuklarının eğitimine katkıda bulunmanın önemine vurgu yaparak bu yönde karar aldı. Böylece, Serhat Akın, bundan böyle yaşamını Almanya’da sürdürecek.

Serhat Akın Almanya’ya Yerleşiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!