1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri’de Trafik Kazası: 2 Öğretmen Hayatını Kaybetti

Kayseri’de Trafik Kazası: 2 Öğretmen Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de Trajik Kaza

Kayseri’de, saat 17.00 civarında Kayseri-Ankara yolunda meydana gelen bir trafik kazası, bölgedeki sakinleri derinden üzdü. Kocasinan ilçesi Mahzemin Mahallesi’nde bir okulda öğretmenlik yapan O.M., C.Y., Ö.Ç. ve Hasan Kale, işlerinin ardından evlerine dönmek üzere durağa doğru yola çıktılar. Bu sırada, mahallede yaşayan Y.K., 38 AIK 062 plakalı hafif ticari aracıyla durağa yanaşarak öğretmenleri aracına aldı.

Ancak, kavşaktan dönmeye çalışan hafif ticari araç, A.Ö. idaresindeki taş yüklü kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon, çevredeki pancar tarlasına savruldu. Kaza sonrası hemen ihbarda bulunuldu ve olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerin olay yerindeki ilk incelemeleri sonucunda, öğretmenlerden Hasan Kale’nin kazada hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif ticari aracın sürücüsü Yahya Karaca da hastaneye sevk edildi, fakat doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan üç öğretmen ve kamyon sürücüsünün tedavileri ise hastanede devam ediyor. Olay, öğretmenlerin ve ailelerinin yanı sıra tüm eğitim camiasını derinden etkiledi.

Kayseri’de Trafik Kazası: 2 Öğretmen Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!