1. Haberler
  2. Spor
  3. Bright Osayi-Samuel’in Fenerbahçe Geleceği Merak Ediliyor

Bright Osayi-Samuel’in Fenerbahçe Geleceği Merak Ediliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Gelecek Tartışmaları

Fenerbahçe’nin gelecek planları içinde merakla beklenen isimlerden biri olan Bright Osayi-Samuel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray ile transfer dedikodularının dolaştığı bu dönemde, Osayi-Samuel’in paylaştığı siyah beyaz fotoğrafın altına ‘sus işareti yapan yüz’ emojisi ve sarı-lacivert kalp emojileri eklemesi, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Bu durum, 26 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’de kalacağına dair yorumların artmasına sebep oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Osayi-Samuel’in bu paylaşımına kısa sürede büyük bir ilgi göstererek, futbolcunun takımda kalmasını desteklediklerini belirttiler.

Transfer Süreci ve Performansı

Bright Osayi-Samuel, 2020-21 sezonunun Ocak ayında Fenerbahçe’ye katıldı. O dönem, sözleşmesi biteceği için yalnızca 500 bin Euro gibi cüzi bir bonservis bedeli ödenerek Queens Park Rangers’tan (QPR) transfer edildi. Fenerbahçe’ye gelmeden önce kanatlarda bir hücum oyuncusu olarak görev yapan Samuel, teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte sağ bek pozisyonuna geçiş yaptı.

26 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 145 resmi maçta 7 gol atma başarısı gösterirken, 14 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Ancak bu sezon, yaşadığı sakatlıklar ve ceza nedeniyle yalnızca 12 resmi maçın 6’sında sahada yer alabilme şansı bulabildi.

Osayi-Samuel’in durumu, Fenerbahçe taraftarları tarafından yakından takip edilirken, onun takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

Bright Osayi-Samuel’in Fenerbahçe Geleceği Merak Ediliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!