1. Haberler
  2. Magazin
  3. Son Bölüm Özeti: Umut ve Fecir’in Mücadelesi

Son Bölüm Özeti: Umut ve Fecir’in Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son Bölüm Özeti

Son Bölüm Özeti

Ekranın karşısında izleyicilere sunulan son bölümde, Umut, Emirkıran kardeşleri yakalamayı başarmıştı. Rüya, ağabeyi Fecir’i kurtarmak amacıyla Marko’yu öldürmüştü. Emirkıran kardeşlere yardım eden savcı, olay yerine hemen intikal etti. Fecir, Marko’yu kendi vurduğunu iddia ederek tüm suçu üzerine aldı. Umut, yaşadığı tüm bu olayların ardından harekete geçerek savcı Alev’e haber verdi. Savcı Alev, daha sonra olayın cereyan ettiği odaya geçti fakat hiçbir delil bulamadı. Savcı Arhan ise, Emirkıran kardeşlere yardım eden taraf olmuştu.

Fecir Emirkıran, savcı Alev’e fotoğrafın gerçek olduğunu, ancak Marko’nun yumrukla bayıldığını ve kaçtığını söyledi. Umut, Alev’i dışarıda bekliyordu ve her şeyi gözleriyle gördüğünü belirterek büyük bir şok yaşadı. Alev, olay yerinin oldukça temiz olduğunu ifade etti. Alev’e verdiği sözle Umut, kızlarının adaletini o fotoğrafın sağlayacağına inandığını dile getirdi.

Son Bölüm Özeti: Umut ve Fecir'in Mücadelesi

“Bu Yeni Hayatımız”

Rüya, yaşadıklarından dolayı bir sinir krizi geçirdi. Fecir, kardeşine sakin olması gerektiğini, aksi takdirde o stattan cansız bedeninin çıkacağından bahsetti. Fecir, “Yapacak bir şey yok, alışacağız. Olan oldu. Bu yeni hayatımız. Sen gerekeni yaptın. Bundan sonra bu savaşta benim yanımdasın. Öyle kolay kolay yıkılmak yok. O fotoğrafın delil niteliği yok. Marko bizim malımıza çökecekti. Bizden bugüne kadar ne aldıysalar yarısını geri aldık. Sana da sözüm var, sözümü tutacağım. Babamı oradan çıkaracağım.” dedi.

Umut Mesleğe Nasıl Dönecek?

Umut Mesleğe Nasıl Dönecek?

Arif savcı, bu davada Umut’un avukat olmasını istedi. Umut, “Dönmesi kolay değil. Duruşmaya kadar avukatlığa dönmem için mucize lazım” dedi. Harun Yakar, Umut’un avukatlığa geri dönmesi için Vicdan hoca ile görüşmeye gitti. Mafya avukatı olduğu için öğrencisi Harun Yakar’a sinirlenen Vicdan hoca, konuşmak istemedi. Harun, Vicdan hoca ile konuşmak zorunda kaldı ve üniversitede derse girdi. Vicdan hoca, Umut Tanrıkulu’nu mesleğe geri döndürmenin yolunun Fecir Emirkıran’ın şikayetini geri çekmesi gerektiğini söyledi ve kamu vicdanına dikkat çekti.

Son Bölüm Özeti: Umut ve Fecir'in Mücadelesi

“Sadece Öfke Hissediyorum”

Hukuk bürosunda çalışmaya devam eden Güneş, geçtiğimiz bölümde intikam yemini etmişti. Bir telefon görüşmesi yapan Güneş, ağabeyinin intikamını alacağını belirtti. Güneş, “Ağabeyimi ölüme sürükleyen avukat o, ona karşı sadece öfke hissediyorum.” dedi.

Son Bölüm Özeti: Umut ve Fecir'in Mücadelesi

Canlı Yayına Çıktı

Canlı Yayına Çıktı

Fecir Emirkıran, planlı bir şekilde canlı yayına katıldı. Umut, Fecir canlı yayındayken telefonla bağlandı ve Harun Yakar ile birlikte yayını izliyordu. Harun, Fecir’e mesaj atarak şikayetini geri çekmesi gerektiğini söyledi. Aksi takdirde, Harun Yakar fotoğrafın yayına verileceği konusunda uyardı. Umut, canlı yayında Marko’ya ne olduğunu sordu ve delilleri medya kuruluşlarına açıklayacağını belirtti. Fecir, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.

Stadyumda Buluşma

Stadyumda Buluşma

Stadyumda Harun Yakar, Umut ve Fecir bir araya geldi. Umut, Fecir’e şikayetini geri çekmesi gerektiğini söyledi. Ancak Fecir, bu durumu kabul etmekte direndi. Rüya, Fecir’e şikayetini geri çekmesi için baskı yaptı.

Umut’tan Yeni Plan

Umut'tan Yeni Plan

Umut, hapishanede Fecir’in babasını ziyaret etti ve elindeki fotoğraftan bahsetti. Umut, “Fecir, Marko’yu öldürdü ve Rüya da buna tanıklık etti. Bünyamin bey tam sizin yalan dolanla tahliye edileceğiniz gün ben bu fotoğrafları basına sızdırsam ne olur? İsterseniz bir su için Bünyamin bey. Gerçi siz zordaki durumda olan bire su da uzatmazdınız ama. Ya o şikayetin geri çekilmesini sağlayacaksınız ya da hasta ve çaresiz bir adam olarak burada ölmeyi bekleyeceksiniz.” dedi. Rüya’nın attığı imza sayesinde dosya davaya dönüşmedi ve böylelikle Umut tekrar cübbesini giydi. Umut, “Ben bu davadan vazgeçmiyorum Rüya. O yüzden sana verdiğim sözü tutacağım. Duruşmada bu kadar insaflı olmayacağım.” açıklamasında bulundu. Avukatlığa geri dönen Umut, babasına iyi haberi vermeye gitti ve hayatının davasına çıkacağını ifade etti.

Geri Döndü

Geri Döndü

Fecir’in babası hapisten çıkarak tekrar eve geri döndü. Fecir ve babası arasında yaşanan gerilim dikkatleri çekti. Fecir’in babası, “Sen kimsin ki bu aile hakkında karar veriyorsun? Umut sana teklifte bulunmuş ve sen kabul etmemişsin. Seni emniyete teslim edecektim, hata bende. Seni öyle bir bağlarım ki nefes bile alamazsın.” dedi. Fecir ise babasına ‘Hodri meydan’ diyerek tepki gösterdi. Güneş’e Rüya Emirkıran yardım etti. Güneş’in istediği dosyayı Rüya buldu. Güneş’in telefonu bir kez daha çaldı ve “Ağabeyim için sahte akıl sağlığı raporunu Harun Yakar aldırmış.” dedi. Eve yıkılmış halde gelen Fecir, “Ben zaten bitmiştim. Biteli çok oldu da yarın kapanış mı yapacaklar ağabeyim? Beni Umut’un eline bıraktınız he ağabeyim? Ne istediniz benden?” diyerek Rüya’ya gözyaşı döktü.

Dava Başladı

Dava Başladı

Avukat Umut, mahkemede yaptığı açıklamada, “Batuhan, kara para aklama işlerinde yer almayı reddettiği için geleceği karartıldı. Savcılığa verdiği ifadede Marko tarafından tehdit edildiği belirtilmiştir. Bu kara para davasında tanıklığı kabul eden Cengiz Dursun öldürüldü. Marko bu cinayeti işlerken yanında Fecir Emirkıran bulunmaktaydı.” dedi. İddialar karşısında ne diyeceği sorulan Fecir Emirkıran, “Ben insan yetiştiren bir sistemin parçasıyım. Kesinlikle reddediyorum.” açıklamasında bulundu. Savcı Arhan, mahkemede Fecir Emirkıran’ın ismini verdi.

Adem, Cengiz’i Marko’nun Öldürdüğünü Söyledi

Adem, Cengiz'i Marko'nun Öldürdüğünü Söyledi

Fecir, Adem’in statta olduğunu inkar etmedi. Rüya, mahkemeye bazı deliller sundu. Rüya, Marko’yu kaçırmak için belge hazırladığını söyledi ve bunların tek muhatabının Marko olduğunu belirtti. Adem daha sonra mahkemeye geldi. Adem, Cengiz’in Marko tarafından öldürüldüğünü ifade etti. Ayrıca, Adem, Fecir’in orada olmadığını ve Fecir’in kendisini kaçırmadığını da belirtti. Rüya, Güneş’in istediği dava dosyasını incelerken Harun Yakar’ın açığını yakaladı. Harun Yakar, bilim insanıyla ilgili iddiaları reddetti fakat gerçek ortadaydı. Harun, Fecir’e ne istediğini sordu. Fecir, “Umut Tanrıkulu’nu satacaksın.” dedi. Harun, Adem’e mahkemede ne söyleyeceğini çalıştırdı.

Son Bölüm Özeti: Umut ve Fecir’in Mücadelesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!