1. Haberler
  2. Medya
  3. Dengeler Filminin Özel Gösterimi Gerçekleşti

Dengeler Filminin Özel Gösterimi Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Dengeler’ Filminin Özel Gösterimi Gerçekleşti

'Dengeler' Filminin Özel Gösterimi Gerçekleşti

Cihangir Ceyhan’ın başrolünde yer aldığı ve Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Canan Ürekil, Zamire Zeynep Özdemir ve Meli Bendeli gibi yetenekli isimlerin bulunduğu ‘Dengeler’ filminin özel gösterimi, önceki gece Paribu Cineverse Kanyon Sinemaları’nda gerçekleştirildi. İstanbul’un arka sokaklarının çarpıcı gerçekliğini sinema perdesine yansıtmayı amaçlayan ‘Dengeler’ ekibi, gösterim öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Süleyman Mert Özdemir (Yönetmen): “Kıymetli bir film yaptık. Daha önce bir dijital platformda sekiz bölümlük bir hikaye anlatmaya çalıştık. Şimdi ise bu hikayenin paralel bir evrenini sinema seyircisi ile buluşturuyoruz.”

Cihangir Ceyhan: “Filmimizi aslında diziden önce çekmiştik. Aynı karakterlerin, benzer motivasyonla ve farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı bir eser. Seyircilerin, sanki aynı rüyayı farklı bir zaman diliminde görmek gibi bir deneyim yaşayacaklarını düşünüyorum. Dizi izleyicilerinin eksik parçaların tamamlanacağı ve sevdikleri bazı sahnelerin devamının bulunacağı bir film izlemelerini sağladık. Çok emek verdik ve bol gişeler diliyorum.”

Erol Babaoğlu: “Filmde, diziye göre çok daha konsantre bir iş izleyeceğiz. Bu karakterlerin hiç tanışmadığı bir durumdan başlıyoruz. Dizide 110’dan fazla karakter varken burada daha az karakter ile epik bir anlatım sunuyoruz. Üç farklı karakterin gözünden hikaye aktarılıyor ve müthiş bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.”

Mazlum Çimen: “Çektiğimiz film, bende hala sorular oluşturuyorsa bu benim için bir başarıdır. Yaşadığımız ülkenin başka bir yüzü var mıdır diye düşünmeye başladım. O sorunun içine düşmek benim için zenginlik. Bu ekibe dahil eden herkese teşekkür ediyorum.”

Sabahattin Yakut: “Film, gerçekçiliği ile öne çıkıyor. En başından beri bu projede yer almak istiyordum. Türkiye’nin görülmeyen yönlerine dikkat çeken bir eser ortaya koyuyor.”

TANIDIK HİKAYE, YEPYENİ BİR SOLUK

TANIDIK HİKAYE, YEPYENİ BİR SOLUK

Amatör bir sokak boksörünün hayatta kalma mücadelesine odaklanan ‘Dengeler’, olayları üç ana karakterin perspektifinden aktarıyor. Ferit (Cihangir Ceyhan), İlyas (Erol Babaoğlu) ve Babür (Tanju Bilir), aynı hikayeyi bambaşka dünyalardan nasıl deneyimlediklerini ve yollarının birbirleriyle nasıl kesiştiğini seyirciye sunuyor. Suç ve dramın iç içe geçtiği bu karanlık dünya, ‘Dengeler’ ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Inter Yapım imzalı filmin yapımcılığını Can Okan, Ahmet Ziyalar ve Sarp Kalfaoğlu üstlenirken, yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Senaryosu ise Sarp Kalfaoğlu‘Dengeler’, suçlular, masumlar ve gözden kaybolanların hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Filmin Konusu

Filmin Konusu

Doğarken öldürdüğü annesine verdiği kalbî sözü tutmak için ringe çıkan sokak boksörü Ferit Kamacı, yenilmesi beklenen bir müsabakada mafyanın desteklediği profesyonel rakibini nakavt eder. Ferit’in mağlubiyetine bahis oynayan gayrimeşru grupların, beklenmedik bir sonuçla karşılaşması ve aynı gece Ferit’in abisi Ali’nin uğradığı suikast, işleri iyice karmaşık hale getirir. Ferit, sevdiği kadınla yeni bir gelecek hayali kurarken şimdi hem abisinin intikamını almak, hem de kendini gayrimeşru grupların radarından kurtarmak zorundadır.

‘Dengeler’, 11 Ekim’de sadece sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Dengeler Filminin Özel Gösterimi Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!