1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eskişehir’de Cinsel Taciz Olayı: Şüpheliye Ev Hapsi

Eskişehir’de Cinsel Taciz Olayı: Şüpheliye Ev Hapsi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de Cinsel Taciz Olayı

Eskişehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Y.E. adlı şahsın, takip ettiği F.A. isimli kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia ediliyor. Olayın ardından çıkarıldığı mahkeme, Y.E.’ye ev hapsi cezası verdi. Şüphelinin, kadını evine kadar takip ettiği anlar, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

İddialara göre, Y.E. sokak ortasında F.A.’ya cinsel tacizde bulundu. Bu durumu fark eden F.A., büyük bir panikle kaçarak evinin bulunduğu apartmana girdi. Y.E. ise, kadının peşinden gelerek apartmanın girişinde bir süre bekledi. Ancak, içeri giremeyince oradan uzaklaştı.

F.A.’nın yaşadığı bu korkutucu olayın ardından, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hemen araştırma başlattı. Güvenlik kameralarındaki görüntüler incelendi ve Y.E.’nin kimliği tespit edildi. Ekipler, şüpheliyi evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Y.E., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, Y.E.’ye ev hapsi cezası verdi. Şüphelinin, F.A.’yı takip edip apartmana girmeye çalıştığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Y.E.’nin F.A.’nın arkasından geldiği, bir süre kapıda beklediği ve sonrasında oradan ayrıldığı anlar açıkça görülmektedir.

Kaynak: Sözcü

Eskişehir’de Cinsel Taciz Olayı: Şüpheliye Ev Hapsi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!