1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hafsanur Sancaktutan’dan Kadın Hakları Üzerine Cesur Açıklamalar

Hafsanur Sancaktutan’dan Kadın Hakları Üzerine Cesur Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafsanur Sancaktutan’dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Hafsanur Sancaktutan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, “Ortalıkta adam kalmadı” dedikten kısa bir süre sonra ünlü oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşamaya başlamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ekim ayı itibarıyla bir derginin kapak kızı olan Sancaktutan, verdiği röportajda çarpıcı ifadelerde bulundu.

“Kadın Demek, İlerlemek Demek” Sancaktutan, “Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım” ifadeleriyle kadınların toplumdaki yerini vurguladı. Bu sözleri, onun toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki tutumunu gözler önüne serdi.

Hafsanur Sancaktutan'dan Kadın Hakları Üzerine Cesur Açıklamalar

“Ped Aldırıyorum”

Hafsanur Sancaktutan'dan Kadın Hakları Üzerine Cesur Açıklamalar

Ünlü isim, sette regl olduğu zamanlarda erkeklere de durumu anlatma gereği duyduğunu belirterek, “Sette regl olursam erkeklere de regl oldum diyorum. Bilerek yapıyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal” şeklinde konuştu. Bu açıklaması, kadınların adet döngüsüyle ilgili konuşulması gereken bir konu olduğuna dikkat çekti.

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Sancaktutan’ın bu cesur açıklamaları, sosyal medya kullanıcıları arasında farklı tepkilere yol açtı. Bazı kullanıcılar, “Ne gerek var bu kadar anlatmaya?” ve “Bu olayı göze sokmanın bir anlamı yok” gibi eleştirilerde bulundu. Öte yandan, bazı sosyal medya kullanıcıları ise oyuncunun cesaretine destek vererek, bu tür konuların açıkça konuşulması gerektiğini savundu.

Hafsanur Sancaktutan’dan Kadın Hakları Üzerine Cesur Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!