1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Kız Çocuğuna Taciz Girişimi

Diyarbakır’da Kız Çocuğuna Taciz Girişimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Şok Olay: Kız Çocuğuna Taciz Girişimi

Diyarbakır’da, 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek, üzerinde gri bir üst ve lacivert kot pantolonla, arazideki toprak birikintisinin arkasında bulunan bir kız çocuğunu götürmeye çalıştı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen durumu müdahale etmek için toprak birikintisine yöneldi. Şüphelinin, çevredekilerin yaklaştığını görmesi üzerine olay yerinden hızla kaçtığı bildirildi.

Olayın ardından, vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kız çocuğunu Diyarbakır Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan sağlık kontrollerinde, mağdur çocuğun bacağında ısırık izleri tespit edildi. Kız çocuğu, daha kapsamlı bir inceleme için Çocuk İzlem Merkezi’ne (ÇİM) sevk edildi.

Bu gelişmelerin ardından, polis ekipleri, olay yerinden kaçan ve eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için yoğun bir çalışma başlattı. Olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği konusunu gündeme getirdi.

Kaynak: Sözcü

Diyarbakır’da Kız Çocuğuna Taciz Girişimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!