1. Haberler
  2. Gündem
  3. Alaşehir’de Pelin Karaca’nın Cinayeti: Eski Komşusu Tutuklandı

Alaşehir’de Pelin Karaca’nın Cinayeti: Eski Komşusu Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Alaşehir İlçesinde Trajik Bir Olay

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 17 Eylül tarihinde kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca’nın, eski komşusu Ali Uysal (37) tarafından öldürüldüğü ve cesedinin Uşak’ın Eşme ilçesindeki bir ormanda gömüldüğü ortaya çıktı. Pelin Karaca’nın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Alaşehir’e götürüldü.

Adalet Yerini Bulsun Çağrısı

Karaca’nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Baba Nuh Karaca, adaletin yerini bulmasını beklediklerini dile getirerek, “Pelin 21 yaşındaydı, çok gençti, hayalleri vardı. Bundan sonra kimsenin canı yanmasın,” şeklinde konuştu. Ayrıca, zanlıya en yüksek cezanın verilmesi gerektiğini vurguladı.

Erdoğan’dan Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pelin Karaca’nın annesi Nihal Karaca ve babası Nuh Karaca ile telefonla görüşerek başsağlığı diledi. Erdoğan, “Öncelikle bütün ailenin başı sağ olsun, Pelin kızımız ile ilgili aldığımız haber bizleri yürekten dağladı. Allah kendilerine sabırlar versin. Rabb’im yar ve yardımcıları olsun. Bizler de hukuken üzerimize düşen görev neyse, tüm bunların üzerine devlet olarak gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz,” dedi.

Ne Olmuştu?

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 26 Eylül’den bu yana kayıp olan Pelin Karaca’nın ailesi, durumu polise bildirmişti. Karaca’nın bulunması için başlatılan geniş çaplı araştırmalar sonucunda, aynı mahallede yaşayan 37 yaşındaki Ali Uysal gözaltına alındı. Uysal, ifadesinde, Pelin ile tartıştıkları esnasında aracının freninin boşaldığını ve bu nedenle Pelin Karaca’nın aracın altında kalarak hayatını kaybettiğini öne sürdü. Uysal, ardından cesedi Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık bir alana bıraktığını iddia etti. Şüphelinin tarif ettiği bölgede yapılan aramada, Pelin Karaca’nın cenazesi bulundu. Ali Uysal, cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

Alaşehir’de Pelin Karaca’nın Cinayeti: Eski Komşusu Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!