1. Haberler
  2. Magazin
  3. Somer Sivrioğlu’nun Masterchef Türkiye’deki Dönüşümü ve Sağlık Hikayesi

Somer Sivrioğlu’nun Masterchef Türkiye’deki Dönüşümü ve Sağlık Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef Türkiye ve Somer Sivrioğlu’nun Dönüşümü

Masterchef Türkiye ve Somer Sivrioğlu'nun Dönüşümü

Masterchef Türkiye, ekranların en çok ilgiyle takip edilen yemek yarışmalarından biri haline geldi. Bu yarışmada sadece yarışmacılar değil, jüri üyeleri de büyük dikkat çekiyor. Özellikle Somer Sivrioğlu, yıllarca Avustralya’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönerek Masterchef için jüri üyeliği yapmaya başladı. Son zamanlarda, 25 kilo verdiğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekti.

Somer Sivrioğlu, yaptığı açıklamada, “Geçen seneden bu seneye 25 kilo verdim. Artık daha farklı bir tarzım var. Bu sene kostümlerimde biraz daha iddialı olmaya karar verdim. Farklı giyinmeyi seviyorum. Sıradanlık içinde farklı olmak gerçekten çok güzel.” ifadelerini kullandı. Tarzıyla sosyal medyada gündem olan Somer, bu yeni dönemde daha cesur kıyafetler tercih edeceğini belirtti.

Annesinin doğum gününü kutlayan Somer, “Ülküşüm, annem, canım. İyi ki doğdun, iyi ki doğurdun.”

Somer Sivrioğlu’nun Sağlık Hikayesi

Somer Sivrioğlu, Aramızda Kalmasın programında şapka koleksiyonunu gösterirken, şapka kullanımının önemine de dikkat çekti. “Cilt kanseri, ciddi bir sağlık sorunu. Ben bunu 10 yıl önce Avustralya’da yaşarken atlattım. Kafamda büyük bir yarık var, ama çok ucuz atlattım. Neyse ki, bu durum kanıma karışmadı.” şeklinde bir açıklama yaptı. Cilt sağlığının önemine vurgu yaparak, izleyicilerini bilinçlendirmeye çalıştı.

Duygusal yönüyle de bilinen Somer şef, geçtiğimiz hafta elenen yarışmacı Ayşe için yaptığı duygusal konuşma ile gündeme oturdu. Somer, “Hayat hepimize farklı başlangıçlar sunuyor. Burada çok sevdiğimiz yarışmacılar oldu. Bugüne kadar Masterchef’te bu kadar saygı duyduğum bir yarışmacı olmamıştı. Sen, tüm Türkiye’nin gönlünde özel bir yere sahipsin. Duruşun gerçekten örnek alınacak bir duruş. Biz senden çok şey öğrendik.” diyerek, Ayşe’ye olan hayranlığını dile getirdi.

Somer Sivrioğlu’nun Masterchef Türkiye’deki Dönüşümü ve Sağlık Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!