1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsmail Yılmaz’ın Duygusal Doğum Günü Kutlaması

İsmail Yılmaz’ın Duygusal Doğum Günü Kutlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmail Yılmaz’ın kızı, video aracılığıyla babasına sevgi dolu bir mesaj gönderdi. “Merhaba babacığım. Nasılsın? Bugün senin doğum günün. İyi ki doğdun. Seni çok seviyoruz. Seninle olmaktan, senin kızın olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İyi ki varsın, seni çok seviyorum, seni çok öpüyorum.” ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Ardından Hatice Yılmaz, eşine hitaben, “İyi ki doğdun İsmail Bey. Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllarımız olsun. Seni seviyoruz, iyi ki varsın.” diyerek duygusal bir an yaşattı.

‘BÖYLE BİR DUYGUYU HİÇ YAŞAMADIM’

Daha sonra, ellerinde bir pasta ile parka gelen anne ve kızı, İsmail Yılmaz’ın doğum gününü coşkulu bir şekilde kutladı. Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ferdi Beyaztaş ve Yılmaz’ın mesai arkadaşlarının da katıldığı bu özel kutlamada duygusal anlar yaşandı. İsmail Yılmaz, gazetecilere verdiği demeçte, bu sürprizin kendisi için çok özel olduğunu belirtti. “Bu anı hiç beklemiyordum,” diyen Yılmaz, “Arkadaşlarım benim için böyle bir sürpriz hazırlamış. 52 yaşındayım ve bu yaşıma kadar böyle bir duyguyu, böyle bir anı hiç yaşamadım. Çekim yapmışlar, program hazırlamışlar. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

‘BİZLERE HELAL EKMEK GETİREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYOR’

İsmail Yılmaz, özellikle kızının onun için hazırladığı video mesajının kendisini derinden etkilediğini vurgulayarak, “Zaten ekranda kızımı gördüğümde şok oldum. ‘Kızımın burada ne işi var, ben mi başka yerdeyim, yoksa başka bir hayal aleminde miyim?’ diye düşündüm. Gerçekten yığıldım kaldım,” dedi. Kızı Aydanur Yılmaz ise, her babaya bu şekilde kutlamalar yapılması gerektiğini ifade ederek, “Çünkü babalarımız bizim en kıymetlilerimiz. Bizi bu yaşa getirmek için sürekli çalışıyor ve çabalıyorlar. Bazen bunu unutabiliyoruz. Onlar gerçekten hayatlarından kısarak, gece gündüz çalışıyorlar, bizi eksiksiz bir şekilde hayata hazırlayabilmek için,” dedi. Aydanur, babasıyla gurur duyduğunu ve “Babam, bu meslekte çalışıyorsa, bizler için, bizlere helal ekmek getirebilmek için çalışıyor. Alnının akıyla çalışıyor. Ben ona sonsuz teşekkür ediyorum,” diyerek duygularını paylaştı.

Kaynak: Sözcü

İsmail Yılmaz’ın Duygusal Doğum Günü Kutlaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!