1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karamürsel’de Bıçaklı Saldırı: 24 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Karamürsel’de Bıçaklı Saldırı: 24 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karamürsel’de Bıçaklı Saldırı: Genç Adam Hayatını Kaybetti

Olay, dün akşam saatlerinde Karamürsel ilçesinin 4 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. Özel halk otobüslerinin ilk durağı olan Karamürsel Otogarı’ndan evine gitmek üzere 41 J 3272 plakalı araca binen 24 yaşındaki Enes Yiğit Toraman, araca 4 Temmuz durağında binen eşinin dayısı Volkan A.’nın bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Toraman, saldırı sırasında otobüs içerisinde kanlar içinde kalırken, saldırgan Volkan A. olay yerinden hızla kaçtı.

Durumu ağır olan Enes Yiğit Toraman, olay yerine çağrılan ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Takip Edip, Aynı Otobüse Bindi

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri Volkan A.’yı kısa bir süre içinde Gölcük ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan saldırganın, Enes Yiğit Toraman ile arasında daha önceden bir husumet olduğu öğrenildi. Bu husumetin, Volkan A.’nın yeğeninin Enes Yiğit Toraman ile kaçarak evlenmesinden kaynaklandığı ifade edildi. Ayrıca, olaydan bir gün önce Volkan A. ile Toraman arasında telefonla bir tartışma yaşandığı da belirlendi.

Yapılan araştırmalarda, Volkan A.’nın Enes Yiğit Toraman’ı takip ederek aynı otobüse bindiği tespit edildi.

Olay Güvenlik Kamerasında

Öte yandan, olayın anbean kaydedildiği özel halk otobüsünün güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alındı. Görüntülerde, saldırgan Volkan A.’nın otobüse sakin bir şekilde binip, ücretini ödedikten sonra arka tarafa doğru ilerlediği, ardından aniden Toraman’a bıçakla saldırdığı anlar yer aldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Volkan A.’nın işlemleri tamamlandıktan sonra Karamürsel Adliyesi’ne sevk edildi. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı ve halk arasında yaşanan panik, yerini derin bir üzüntüye bıraktı.

Kaynak: Sözcü

Karamürsel’de Bıçaklı Saldırı: 24 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!