1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Silahlı Saldırı: 22 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Antalya’da Silahlı Saldırı: 22 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Silahlı Saldırı: Genç Hayatını Kaybetti

Antalya'da Silahlı Saldırı: Genç Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, bir zanlı, tartıştığı genci silahla vurarak hayatına son verdi. Olay, 03.00 sıralarında Muratpaşa ilçesinde bulunan Yeşildere Mahallesi 2851 Sokak’ta gerçekleşti. Gece yarısı, kimliği belirsiz bir kişi ya da kişiler, apartmanın bulunduğu sokağa gelerek tabanca ile ateş açmaya başladı. Bu sırada apartman önünde oturan genç, vücuduna isabet eden kurşunla yere yığıldı.

Hızla bölgeye intikal eden sağlık ve polis ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri, yerde yatan gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Üzerinden kimlik çıkmayan gencin parmak izleri alındı ve bu kişinin 22 yaşındaki Ahmet Yusuf Kaçarlar olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma gerçekleştirdikten sonra, Kaçarlar’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Sabah saatlerinde, polisin araması sonucunda morga gelen Kaçarlar’ın yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Anne Çiğdem Tekin, teşhis için morga girdiğinde “O değil, yalan söylüyorlar” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, teşhis işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Anne Çiğdem Tekin’in Feryadı

Cenaze alınırken, anne Çiğdem Tekin “Allah’ım” diyerek feryat etti. Morg duvarına yaslanarak ağlayan annenin acısı, tüm yakınlarını sarstı. Baba Mustafa Kaçarlar ve kardeşleri tarafından alınan cenaze, Döşemealtı Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Olayın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, failleri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Diğer yandan, Ahmet Yusuf Kaçarlar’ın madde bağımlısı olduğu ve son zamanlarda evine uğramadığı öğrenildi. Olay, mahallede büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Silahlı Saldırı: 22 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!