1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih’te Cenaze Töreninde Şok Edici Olay: Tabuttan Gelen Sesler

Fatih’te Cenaze Töreninde Şok Edici Olay: Tabuttan Gelen Sesler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te Şaşkınlık Yaratan Cenaze Töreni

Fatih’te, gırtlak kanseri tedavisi gören 80 yaşındaki Halit Bayşu için düzenlenen cenaze namazı sırasında yaşanan ilginç olay, herkesi şoke etti. Bayşu’nun cenazesi, hayatını kaybettiği bildirilen bir hastaneden alınarak, Ayvansaray’daki Hacı İlyas Yatağan Camii’ne getirildi.

Tabuttan Gelen Sesler

Cenaze namazı sırasında, Halit Bayşu’nun tabutundan sesler gelmeye başladı. Bu durum, hem yakınları hem de cenaze törenine katılanlar arasında büyük bir paniğe yol açtı. Olayın ciddiyetini fark edenler, derhal sağlık ekiplerini çağırdı. Gelen sağlık ekibi, Bayşu’yu ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan müdahalelere rağmen Bayşu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.

“Tabuta Vuruyordu”

Bayşu’nun kızı, olayın şokunu yaşarken, “Sesi ben duydum. Hem ayak ucundan hem baş ucundan vuruyordu tabuta. O an çıldırdım. Kimse inanmadı bana. Buraya geldiğimde, babamın yaşadığını ve ses geldiğini söyledim. İmamla konuştum, herkes duyunca şok oldu. Açın diye vuruyordu. Karnı da nefes alıyordu. Kalp ritimleri kağıda çıktı ve nabız atıyordu” şeklinde ifade etti.

“Kimse İnanmadı, İbretlik Bir Olay”

Halit Bayşu’nun oğlu Yiğit Bayşu, “Babam Kozlu gasilhaneye götürüldü ve yıkandı. Ben buraya geldiğimde herkes babamın yaşadığını ve tabuttan sesler geldiğini söyledi. Kimse buna inanmadı, ben de inanamadım. Ambulans geldi ve cihaza bağladı. Cihaza bağlandıktan sonra babamın yaşadığına dair cep telefonuyla görüntülediler. Apar topar hastaneye götürüldü. Bu olayla ilgili hiçbir şey bilmiyorum, sadece acımı yaşıyorum. Ambulanstaki sağlık çalışanları, hayatlarında ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını söylediler. Kim bilir, belki de kaç tane Halit Bayşu’yu diri diri mezara gömüyorlar. Bu, hayatımız boyunca unutamayacağımız bir durum. Filmlerde izlerdik ama şu an biz bu durumu canlı canlı yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: Sözcü

Fatih’te Cenaze Töreninde Şok Edici Olay: Tabuttan Gelen Sesler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!