1. Haberler
  2. Magazin
  3. Tanyeli’nin Pankreas Kanseriyle Mücadelesi ve Sanatçı Arkadaşlarından Destek

Tanyeli’nin Pankreas Kanseriyle Mücadelesi ve Sanatçı Arkadaşlarından Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanyeli’nin Zorlu Mücadelesi ve Destek Gören Anları

Tanyeli'nin Zorlu Mücadelesi ve Destek Gören Anları

Asıl adı Öznur Kral olan oryantal dans sanatçısı Tanyeli, bir süredir pankreas kanseri ile mücadele ediyor. Bu zorlu süreçte, sanat dünyasından bazı isimler onu yalnız bırakmıyor. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Zara. Zara, hastanede Tanyeli’yi ziyaret ederek ona moral vermek için çaba sarf etti. Tanyeli, bu anlamlı ziyareti sosyal medya hesabından duyurarak, “Can Zaram, bugün ziyaretime geldi. Gül yüzünü gördüm; ne mutlu oldum, bunu ifade edemem. Düşünün ki ağrıdan kıvranıyorum, onu görünce ağrım sızım hafifledi, yüzüm gülümsedi,” şeklinde duygularını paylaştı.

Tanyeli'nin Pankreas Kanseriyle Mücadelesi ve Sanatçı Arkadaşlarından Destek

Moralin Önemi

Tanyeli, moralin bu süreçteki önemine dikkat çekerek, “Son haftalarda sürekli hastanelerde, ağrılarla mücadele ederken bir kez daha anladım ki moral çok önemli, hatta en önemli şey. Bu süreçte bana manevi olarak güç verdi; çünkü onun denizi çok engin, ruhu çok derin. Sanki dünyada insan kılığında bir ışık küresi gibi. İçini açan, milyon ışık saçan her sohbetinde ruhum bayılıyor; aydınlatan bir ışık küresi,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Zara’nın derin sohbetlerinin kendisine nasıl bir ayna tuttuğunu ve özünü hatırlattığını belirtti. “Ne kadar çok seviyorum seni Zaram, hem de çok. Hastaneye kaçıncı gelişin, benim için ne kadar değerli! Her seferinde çocuklar gibi mutlu oluyorum. İyi ki varsın canım Zaram, o büyüleyici sesinin hayranıydım hep ama Allah’ın seni lütuflandırdığı fıtratın,” diyerek duygularını dile getirdi.

Eleştirilere Cevap

Tanyeli, paylaşımına şöyle devam etti: “Can Zaram, kimselere benzemiyorsun; eşin benzerin yok. Camiamızda, dalga geçer gibi geliyorum deyip gelmeyenler var. Herhalde tenezzül etmiyorlar diye düşündürüyor bana, çünkü onlar hayatı sahnede alt kadro, üst kadro gibi görüyorlar galiba. Yani sen tenezzül edip üşenmeden yine geldin, hoş geldin o gül yüzüne kurban.”

Zara’dan Yanıt

Bu anlamlı paylaşımın altına Zara, “Ah güzelim, zarif olan sensin. Sözlerin boyumu aştı meleğim. Tüm o güzellikler sana ait,” diyerek Tanyeli’ye destek verdi.

Safiye Soyman’ın Ziyareti

Sanatçı Safiye Soyman da geçtiğimiz günlerde Tanyeli’yi hastanede ziyaret etmişti. Tanyeli’nin canının çiğ börek çektiğini öğrenen Soyman, hemen yemeği hazırlayıp hastaneye gitmişti. Soyman, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak dostluğun önemini bir kez daha vurguladı.

Tanyeli'nin Pankreas Kanseriyle Mücadelesi ve Sanatçı Arkadaşlarından Destek

Tanyeli’nin Pankreas Kanseriyle Mücadelesi ve Sanatçı Arkadaşlarından Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!