1. Haberler
  2. Spor
  3. Erling Haaland’dan Pişmanlık Açıklaması: Futbol Sahasında Olan Kalır

Erling Haaland’dan Pişmanlık Açıklaması: Futbol Sahasında Olan Kalır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erling Haaland’dan Pişmanlık Açıklaması

Erling Haaland'dan Pişmanlık Açıklaması

Manchester City’nin yıldız forveti Erling Haaland, geçtiğimiz ay Arsenal savunma oyuncusu Gabriel‘e top fırlattığı olayla ilgili dikkat çeker bir açıklama yaptı. Haaland, “Hayatta pek bir şeyden pişman olmam.” ifadesini kullandı. 22 Eylül’de Manchester’da oynanan Premier Lig mücadelesinde Manchester City ile Arsenal, 2-2’lik gergin bir sonuçla sahadan ayrıldı. Maçın uzatma dakikalarında John Stones‘un attığı golle City son anda bir puanı kurtardı. Bu gol sonrası maçın tansiyonu oldukça yükseldi.

Gol sevincinde Erling Haaland, topu alarak Arsenal’li Gabriel’in kafasına fırlattı. Maç sonunda ise Mikel Arteta’ya “Mütevazı kal” sözleriyle hitap etti. Norveç Milli Takımı’nın Slovenya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçı öncesinde basına verdiği demeçte, “Maçın sıcaklığı içinde her şey olabilir. O maçta da biraz her şeyden oldu. Futbol sahasında olan, futbol sahasında kalır. Hayatta pek bir şeyden pişman olmam.” dedi.

Olayla ilgili sorulara yanıt veren Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, “Bu futbolun, sporun bir parçası. Maç bitince her şey biter ve yolumuza devam ederiz. Bu kadar.” diyerek konuyu kapattı. Gabriel, Haaland ile yaşanan bu gerginlik hakkında ise, “Futbol bir savaş, bir mücadele. Provokatif hareketler futbolun bir parçası. Şimdi bu olay geride kaldı, onları kendi sahamızda bekliyoruz.” diyerek rövanş maçına dikkat çekti.

Arsenal ile Manchester City’nin bir sonraki karşılaşması, 1 Şubat’ta Emirates Stadyumu’nda gerçekleşecek. Norveç, Slovenya karşılaşmasının ardından 13 Ekim’de Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Ancak Norveç, bu maçlara önemli bir eksikle çıkacak. Takım kaptanı ve Arsenal’in orta saha oyuncusu Martin Ødegaard, Eylül ayında milli takım kampında yaşadığı ayak bileği bağ yaralanması nedeniyle sahalardan uzak kalacak.

Kaynak: Sözcü

Erling Haaland’dan Pişmanlık Açıklaması: Futbol Sahasında Olan Kalır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!