1. Haberler
  2. Medya
  3. Berna İkizler: Gizli Bahçe’nin Romantik Karakteri

Berna İkizler: Gizli Bahçe’nin Romantik Karakteri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berna İkizler

Berna İkizler, popüler dizi Gizli Bahçe‘de Burcu Türünz tarafından canlandırılan dinamik bir karakterdir. Nazlı’nın en yakın arkadaşı ve sırdaşı olan Berna, hayat dolu, enerjik ve cesur bir hemşire olarak dikkat çeker. Bu karakter, cesareti ve pozitif enerjisiyle öne çıkarken, en belirgin özelliği aşk ve romantizme olan tutkusudur. Nazlı’nın aksine, Berna daha romantik bir yaklaşım sergileyerek, aşk ve evlilik hayallerini Nazlı’ya da aşılamaya çalışır.

Ancak Berna’nın aşk yolculuğu, Demir’in en yakın arkadaşı Aziz Cem ile tanışmasıyla karmaşık bir hal alır. Bu beklenmedik ilişki, hem dostluklarını hem de ilişkilerini derinden etkileyecek ve dizinin gidişatına önemli katkılarda bulunacaktır. Berna’nın saf ve romantik yaklaşımı, izleyicilere hem duygusal hem de dram dolu anlar sunarak hikayenin derinliğini artırır.

Burcu Türünz Biyografisi

Burcu Türünz, 24 Şubat 1988’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başladı ve buradan onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Eğitimine devam etmek üzere Viyana’ya taşınmış, beş yıl boyunca burada yaşamıştır. Viyana Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi üzerine yüksek lisans yapmış, ardından tekrar İstanbul’a dönerek İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İnteraktif Pazarlama alanında yüksek lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır.

Burcu, yazma yeteneği ile Pazarlama Türkiye’deki yazarlarından biri olmanın yanı sıra, aynı zamanda şarkı yazarlığı da yapmaktadır. Mimar bir annenin ve inşaat mühendisi bir babanın ikinci çocuğu olan Türünz’ün, down sendromlu bir abisi bulunmaktadır. 1.60 m boyunda, 47 kg ağırlığında, kahverengi gözlü ve kumral saçlıdır. Balık burcudur ve ayak numarası 37’dir. İleri düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Çocukluğundan beri oyunculuk hayali peşinde koşan Burcu, beyaz yakalı bir hayatın kendisine uygun olmadığını fark ederek bu tutkusu doğrultusunda adımlar atmaya başlamıştır. Craft Atölye ile tanışması, oyunculuk kariyerine yön vermek adına önemli bir dönüm noktası olmuştur. Kısa süre içinde birçok reklam filminde yer alarak oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yapmıştır.

Burcu Türünz’ün Son Dizileri

  • Adım Farah (TV Dizisi, 2023)
  • Merve Kült – Nil (Sinema Filmi, 2022)
  • Uysallar – Zehra (TV Dizisi, 2022)
  • Kalp Atışı – Esma Sancak (TV Dizisi, 2017-2018)

Berna İkizler: Gizli Bahçe’nin Romantik Karakteri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!