1. Haberler
  2. Gündem
  3. Muhalefetten AKP’ye Geçişler: Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ın Tartışmalı Katılımı

Muhalefetten AKP’ye Geçişler: Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ın Tartışmalı Katılımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhalefetten AKP’ye Geçişler Devam Ediyor

Muhalefetten AKP'ye Geçişler Devam Ediyor

Son günlerde muhalefetten bazı belediye başkanlarının Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AKP) katılması dikkat çekiyor. Bu kapsamda, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Fuat Koçal da AKP’ye katılan isimler arasına girdi. Ancak, bu durum bazı partililer arasında huzursuzluğa neden oldu.

AKP’nin eski İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Cengiz Bahadır, Koçal’ın partiye katılmasına karşı çıkarak, “Bir ay önce bize ‘hırsız’ dedi. Bu kararı kabullenemem” diyerek tepkisini gösterdi. Bahadır, bu durumu protesto etmek amacıyla parti binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

Fuat Koçal, daha önce Vakfıkebir’de görev yapmış AKP’li Belediye Başkanı için, “Vakfıkebir adeta sahipsiz, gelişim noktasında geri kalmış” ifadesini kullanmıştı. Bu durum, Koçal’ın partiye katılımının ardından daha da gün yüzüne çıktı.

Koçal, geçtiğimiz haftalarda zümrüt yeşili koltuğu ile gündeme gelmesiyle de dikkat çekmişti. Bahadır, Koçal’ın AKP’ye katılımını eleştirirken, “AKP Trabzon’da Trabzon Milletvekili Mustafa Şen tarafından arkadan hançerlendi. Koçal AKP’lilere ‘hırsız’ dedi. Ben keyfi aldığınız bu kararı kabullenmiyorum” şeklinde konuştu. Koçal ise, “Gelişim noktasında geri kalmış Vakfıkebir’imizin dört bir yanını yatırımlarla donatacağız” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ancak, gelen tepkiler üzerine bu mesajını sildi.

Kaynak: Sözcü

Muhalefetten AKP’ye Geçişler: Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ın Tartışmalı Katılımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!