1. Haberler
  2. Medya
  3. Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm 11 Ekim’de Ekranda

Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm 11 Ekim’de Ekranda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Ağaç Destanı’nın 20. Bölümü 11 Ekim’de Ekranda!

TRT 1’in merakla beklenen dizisi Kara Ağaç Destanı, yönetmen Cem Akyoldaş’ın özenle kaleme aldığı senaryosuyla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizi, 11 Ekim Cuma günü saat 20.00’de yirminci bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, bu yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Mahkeme sürecinde Ömer’e idam cezası çıkması için çabalayan Celal Ağa, planlarını başarıyla hayata geçirmiştir. Artık Ömer’in kaderi tamamen Celal Ağa’nın elindedir. Ömer’in idam cezasının müebbet hapis cezasına çevrilmesi, Celal Ağa’nın elindeki gizli belgelerle mümkündür. Tüm bunların ortasında Sultan, her şeyin riskini göze alarak Celal Ağa ile bir anlaşma yapmaya karar verir ve onun teklifini kabul eder. Bu durum, Kadri ve Sultan’ın düğün hazırlıklarıyla birleşince, olaylar iyice karmaşık bir hal alır.

Öte yandan, bu gelişmeleri öğrenen Ömer, büyük bir öfkeyle çılgına döner. Alaz Ahmet’ten yardım isteyerek kendisini hapisten kurtarmasını talep eder. Ömer, tüm zorlukların üstesinden gelerek düğün gününe kadar hapishaneden kaçmayı başarabilecek midir? Tüm bu heyecan dolu anların yanı sıra, izleyicileri sürükleyici bir hikaye bekliyor.

Kara Ağaç Destanı, her hafta cuma akşamı TRT 1’de yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Bu heyecan dolu serüveni kaçırmayın!

Kara Ağaç Destanı 20. Bölüm 11 Ekim’de Ekranda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!