1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nagihan Karadere’nin Survivor Anıları ve Aşk Hayatı

Nagihan Karadere’nin Survivor Anıları ve Aşk Hayatı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’ın en dikkat çekici isimlerinden biri olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz yıl yarışmaya damga vuran olaylarla hafızalarda yer etti. Özellikle Acun Ilıcalı’nın yaşadığı ilginç anlar, izleyicilerin aklında kazınmış durumda. Nagihan, o unutulmaz anların perde arkasını ilk kez samimi bir şekilde anlattı.

Nagihan Karadere'nin Survivor Anıları ve Aşk Hayatı

Nagihan Karadere, “O an kafamı şöyle eğdim, var ya mikrofonumu çıkartıp oradan koşarak gitmek istedim. Acun beyin o halde kalp krizi geçireceğinden korktum. Kafamı kaldırdığımda daha büyük bir kaos yaşanacak gibiydi. Acun Bey’in o anki hali tarihe geçecek cinsten. Acun’un delirmesinin sebebi ise Sercan’ın komik tavırlarıydı. Olmadık yerlerde, olmadık espriler yaparak ortamı gülmeceye çevirdi. Tartışmanın ortasında herkes orayı terk etti. O sırada Sercan, ‘Ben bu gidişle finali garantiliyorum’ dedi. Hepimiz kıs kıs gülmeye başladık. Acun Bey de o gülüşü olaya bir tepki olarak değerlendirdi ve çileden çıktı. Ben de Acun Bey’e, ‘Olayın gidişatına gülmedik, Sercan’a güldük’ dedim. Bu açıklamadan sonra Acun Bey biraz daha sakinleşti.” şeklinde konuştu.

Aşkı ile İlgili Duyguları

Ünlü isim, aşk hayatı hakkında da içten açıklamalarda bulundu. “Şu an aşığım. Hayatımdaki özel kişi, bana bu muhteşem gülleri hediye etti. Şu an çok mutluyum ve hayatımdaki insanı gerçekten çok seviyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Nagihan Karadere'nin Survivor Anıları ve Aşk Hayatı

Nagihan Karadere’nin Survivor Anıları ve Aşk Hayatı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!