1. Haberler
  2. Spor
  3. Yunanistan’da Genç Futbolcuların Trajik Ölümü

Yunanistan’da Genç Futbolcuların Trajik Ölümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunanistan’da Spor Dünyasını Sarsan Üzücü Olaylar

Yunanistan’da sadece bir hafta içerisinde üç genç futbolcunun ani ve trajik ölümü, spor camiasını derinden sarstı. Öncelikle Panathinaikos’un İngiliz futbolcusu George Baldock ve Larissalı futbolcu Christos Kermelidis hayatını kaybetmişken, son olarak Sifnos kentinde yaşayan 20 yaşındaki futbolcu Thanasis Georgoulis da yaşamını yitirdi.

5 GÜN İÇİNDE 2 FUTBOLCU ÖLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan’ın Larissa kentinde, profesyonel futbolcu olarak mücadele eden 27 yaşındaki Christos Kermelidis, sabah saatlerinde geçirdiği bir otomobil kazasında maalesef yanarak hayatını kaybetti. Bu olaydan bir gün önce ise başkent Atina’da yaşayan Panathinaikoslu futbolcu George Baldock, evinin havuzunda gece yarısı ölü bulundu. Bu iki trajik kayıp, spor dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

ADALARDA MAÇLAR ERTELENDİ

İki genç futbolcunun vefatına ilişkin soruşturma sürerken, bu kez de Ege Denizi’nin ortasında bulunan Sifnos Adası’nda, Pansifnaikos futbol kulübünde forma giyen 20 yaşındaki Thanasis Georgoulis yaşamını yitirdi. Genç futbolcunun ölüm nedeni henüz açıklanmamışken, hafta sonunda Sifnos ve Tilos adalarında yapılması planlanan futbol maçları belirsizlik nedeniyle başka bir tarihe ertelendi.

Bu olaylar, genç futbolcuların hayatlarının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatırken, spor camiasında dayanışma ve destek çağrıları artıyor.

Kaynak: Sözcü

Yunanistan’da Genç Futbolcuların Trajik Ölümü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!