1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayaşehir’de Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı

Kayaşehir’de Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayaşehir Mahallesi’nde meydana gelen bıçaklı saldırıda 3 kişi yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırgan ise, evine düzenlenen operasyonla kısa sürede gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Rabia Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 17 yaşındaki M.G. isimli genç, yürüyen kişilere rastgele bıçakla saldırarak yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılırken, saldırgan olay yerinden kaçmayı başardı.

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Saldırı anı, güvenlik kameralarına ve bazı cep telefonu kameralarına yansıdı. Olaydan önce, M.G.’nin olay yerinde bulunan bir noktada çantasından bıçağı ve bir bez parçasını çıkararak hazırlık yaptığı görüldü. Ardından, rastgele önüne çıkan 3 kişiyi bıçakladı. Bu hazırlık süreci de güvenlik kameralarına kaydedildi.

Saldırgan, polis ekipleri tarafından evine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan E.Ç., S.Y. ve H.F.E. adlı kişilerin tedavileri ise hastanelerde devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Kayaşehir’de Bıçaklı Saldırı: 3 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!