1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Erkek Futbol Takımı Karadağ ile Samsun’da Karşılaşıyor

A Milli Erkek Futbol Takımı Karadağ ile Samsun’da Karşılaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Erkek Futbol Takımı Karadağ ile Karşılaşıyor!

A Milli Erkek Futbol Takımı Karadağ ile Karşılaşıyor!

A Milli Erkek Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4. Grup üçüncü maçında Karadağ’ı Samsun’da saat 21.45’te konuk ediyor. Grupta elde ettiği 4 puanla liderliği Galler ile paylaşan Ay-Yıldızlılar, bu maçı kazanarak grubu zirvede bitirme ve A Ligi’ne yükselme hedefinde kararlıdır. Gruptaki diğer maçta ise İzlanda, Galler’i ağırlayacak.

Millilerde, kaleci Mert Günok kadrodan çıkarıldıktan sonra Uğurcan Çakır’ın kaleyi devralması bekleniyor. BU RAKİBE YENİLGİ YOK ayrıca Çağlar Söyüncü’nün yokluğunda savunmada değişiklik yapılması gerekecek; Abdülkerim ve Merih’in oluşturacağı tandemin sahada olması öngörülüyor.

İsmail Yüksek’in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılması, takımın stratejisini etkileyebilir. Vincenzo Montella’nın elinde oldukça formda ve yetenekli bir hücum hattı bulunuyor. Takımın nasıl bir dizilişle sahaya çıkacağı merak konusu; Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz’dan biri ya da dizilişe göre ikisi yedek kalabilir.

Türkiye, Karadağ ile daha önce oynadığı dört maçın ikisini kazanırken, diğer iki mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. İŞTE MUHTEMEL 11’LER:

  • Uğurcan Çakır (Kaleci)
  • Abdülkerim Bardakcı (Defans)
  • Merih Demiral (Defans)
  • Diğer oyuncular…

Kaynak: Sözcü

A Milli Erkek Futbol Takımı Karadağ ile Samsun’da Karşılaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!